Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 15 septembrie 2019, în Transilvania și la munte. ANM a publicat prognoza meteo pentru următoarele 2 săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Pentru următoarele 2 săptămâni (02 septembrie-15 septembrie 2019), Administrația Națională de Meteorologie anunță că vremea se va menține călduroasă în primele zile de prognoză, urmând ca valorile termice să marcheze scăderi treptate, spre valori normale pentru această perioadă. Precipitațiile își vor face apariția în mai multe intervale, fiind posibile și cantități însemnate de apă.

În Transilvania

Vremea va fi călduroasă în primele două zile, cu o medie a temperaturilor maxime ce se va situa în jurul valorii de 31 de grade, dar se va răcori în data de 4 septembrie, când media va scădea spre 26 de grade.

În perioada 5-7 septembrie va fi mai cald decât în mod obișnuit, astfel încât se vor înregistra în medie maxime de până la 28…29 de grade, urmând ca apoi temperaturile să coboare treptat spre valori normale, în jurul a 22 de grade, în intervalul 10-15 septembrie. Media minimelor termice se va situa între 12 și 14 grade în perioada 2-9 septembrie, apoi va avea o tendință de scădere ușoară, spre 8…10 grade.

Ploi slabe vor apărea pe arii restrânse în zilele de 3 și 4 septembrie, iar în perioada 7-12 septembrie temporar vor fi averse și este posibil ca izolat să se cumuleze cantități mai însemnate de apă.

La munte

Regimul termic va marca o scădere ușoară și treptată de-a lungul celor două săptămâni. Prin urmare, media temperaturilor maxime va coborî de la 20…21 de grade, în primele două zile, spre 14…15 grade în perioada 10-15 septembrie, iar temperaturile minime vor ajunge de la valori în medie de 10…12 grade în primele nopți, până la 6 grade spre sfârșitul intervalului.

În cea mai mare parte a intervalului, temporar se vor semnala averse și local se vor cumula cantități de apă mai însemnate, în special în perioada 6-12 septembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Obligațiile și excepțiile pentru plata Rovinietei în 2024: Ce trebuie să știe șoferii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Obligațiile și excepțiile pentru plata Rovinietei în 2024: Ce trebuie să știe șoferii În 2024, șoferii din România trebuie să achite rovinieta pentru utilizarea anumitor categorii de drumuri. Rovinieta este o taxă de drum obligatorie pentru toți șoferii care folosesc infrastructura națională de șosele, iar costul variază în funcție de gabaritul vehiculului. Conform promotor.ro, șoferii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea