Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 10 iulie. Prognoza meteo în Transilvania și la munte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, prognoza meteo pentru perioada 27 iunie  – 10 iulie 2016, în toate regiunile țării. Potrivit meteorologilor, în Transilvania, în primele două zile ale intervalului, temperatura va fi în scădere, iar vremea va deveni răcoroasă, cu o medie a valorilor maxime de 24 de grade. După 29 iunie, vremea se va încălzi, astfel că maximele termice vor ajunge la o medie în jurul valorii de 30 grade, în 6 și 7 iulie.

Temperaturile minime vor avea o medie regională de 15 grade, cu valori mai coborâte în nopțile din 29 și 30 iunie, când în depresiuni se vor înregistra minime în jurul valorii de 10 grade. Instabilitatea atmosferică va fi accentuată în primele două zile ale intervalului, când vor fi averse importante cantitativ.

Probabilitatea pentru averse locale va fi ridicată și în perioada 1 — 3 iulie și după data de 7 iulie.

La munte, vremea se va răci ușor în primele zile ale intervalului, când media valorilor diurne va ajunge până în jur de 16 grade, iar a celor minime va fi de 9 — 10 grade. După 29 iunie, temperatura va fi în creștere, astfel că vremea va deveni mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă.

Media maximelor va fi de 20 — 22 de grade, iar minimele se vor situa în jurul valorii de 12 grade. Intervalul va debuta cu o vreme instabilă, astfel că, pe arii extinse, vor fi averse, iar cantitățile de apă vor fi însemnate.

Averse locale, mai ales în timpul după-amiezelor, sunt așteptate și în restul intervalului, dar mai ales în perioada 1 — 3 iulie și după data de 7 iulie. (A.M.)

sursa: meteoromania.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale Legea care prevede vă alegerile pentru Preşedintele României să fie organizate cu cel mult trei luni anterioare lunii în care ajunge la termen mandatul de Preşedinte al României a fost promulgată, marți de Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea