Rămâi conectat

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 1 septembrie 2019, în Transilvania și la munte. ANM a publicat prognoza meteo pentru următoarele 2 săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pentru următoarele 2 săptămâni (19 august-1 septembrie 2019), Administrația Națională de Meteorologie anunță că vremea va intra într-un proces de încălzire până în jurul datei de 21 august, pentru ca mai apoi valorile termice să marcheze o scădere treptată. Ploile își pot face apariția în intervalul 25-29 august.

În Transilvania

În prima săptămână vremea va fi călduroasă, cea mai ridicată medie a temperaturilor maxime fiind de 33 de grade, pe 21 august. Apoi aceasta va scădea ușor și treptat, până pe 28 august, spre 28 de grade. Spre sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză, mediile diurne vor caracteriza o vreme caldă și vor oscila ușor între 27 și 29 de grade.

În prima săptămână, media minimelor termice va fi de 14…15 grade. Ulterior, minimele termice vor scădea ușor și treptat, urmând ca media lor să se situeze în jurul a 12 grade.

Ploi, în general slabe, vor fi posibile în intervalul 25-29 august.

La munte

Valorile termice diurne vor fi în creștere spre o medie în jurul a 23 de grade, în 21 august, iar până în data de 29 august, această medie va scădea spre 18 de grade. Ulterior, variațiile de la o zi la alta vor fi nesemnificative, în jurul aceleiași valori medii de 18 grade.

Temperaturile minime vor avea o evoluție similară cu cea a maximelor, astfel că vor crește, în medie, spre 13 grade în 21și 22 august, pentru ca ulterior să scadă ușor spre o medie de 10 grade în 29 august, ce se va menține până la sfârșitul intervalului de prognoză.

Probabilitatea de apariție a ploilor, mai ales averse, posibil însoțite de descărcări electrice va fi mai ridicată în intervalul 24-29 august.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Când pică Rusaliile în 2024: Câte zile libere vor avea românii de „Cincizecime”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Când pică Rusaliile în 2024: Câte zile libere vor avea românii de „Cincizecime” Rusaliile sunt sărbătorite de creştinii ortodocşi în fiecare an. Pogorârea Duhului Sfânt asupra Sfinţilor Apostoli a avut loc la cincizeci de zile de la Învierea Domnului. Acest detaliu temporal explică şi denumirea de „Cincizecime”. Această zi este cunoscută şi sub numele de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea