Cum va fi VREMEA până în 1 decembrie 2019, în Transilvania și la munte. ANM a publicat prognoza meteo pentru următoarele 2 săptămâni

Paul Voicu - Primar 2020

Cum va fi VREMEA până în 1 decembrie 2019, în Transilvania și la munte. ANM a publicat prognoza meteo pentru următoarele 2 săptămâni

Pentru următoarele două săptămâni aduce variații de temperatură în fiecare regiune în parte. În timp ce începutul primei săptămâni de prognoză aduce temperaturi mai ridicate decât normalul perioadei, în cea de-a doua săptămâna vor exista variații de temperatură de la o zi la alta. La munte, vremea se va răci pe parcursul celor două săptămâni de prognoză. De asemenea, probabilitatea de ploi va crește din 19 noiembrie.

Când scad temperaturile în Transilvania

ELIT

Vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod normal la începutul intervalului când, în medie, se vor înregistra temperaturi maxime în jurul a 16 grade, apoi se va răci, maximele urmând a scădea spre temperaturi în jurul a 8 grade în data de 22 noiembrie.

Până spre sfârșitul intervalului de prognoză, variațiile de la o zi la alta vor fi nesemnificative, urmând a se înregistra temperaturi maxime în jurul a 9 grade, în medie. În intervalul 18 – 21 noiembrie, temperaturile minime se vor situa în jurul unei medii de 6 grade, apoi vor scădea până spre -2 grade în data de 23 noiembrie, pentru ca ulterior, în intervalul 24 noiembrie – 01 decembrie, o creștere ușoară a acestora să conducă la înregistrarea unor minime cuprinse între 0 și 2 grade, mediat regional.

Mihail David - 2020

Probabilitatea pentru ploi va fi mai ridicată în datele de 18, 20 și 21 noiembrie și din nou după data de 25 noiembrie.

Vreme rece la munte

Temperaturile diurne vor scădea spre valori în jurul unei medii de 2 grade în data de 22 noiembrie, pornind de la 9…10 grade în primele zile ale intervalului. Apoi, variațiile de la o zi la alta vor fi în general nesemnificative și se vor înregistra temperaturi maxime de 3…4 grade.

În intervalul 18 – 21 noiembrie se vor înregistra temperaturi minime cuprinse, în medie, între 2 și 4 grade, apoi este estimată o răcire spre -4 grade, urmată de o ușoară încălzire, spre sfârșitul intervalului. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată în intervalul 18 – 22 noiembrie, apoi în intervalul 24 – 30 noiembrie.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...