Rămâi conectat

Actualitate

Cum va fi VREMEA în Trasilvania şi la munte, până în 21 decembrie. Meteorologii au făcut prognoza pentru următoarele două săptămâni

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ANM a emis o estimare meteorologică pentru perioada 8 – 21 decembrie, în regiunile ţării. În Transilvania, în primele zile ale intervalului se anunţă ploi, iar din 9 decembrie sunt aşteptate ninsori. La munte, ninsori slabe sunt semnalate şi după data de 16 decembrie.

În Tansilvania, vremea se va răci uşor în primele zile ale intervalului, când temperaturile maxime vor scădea, în medie, de la 5 grade la 1 grad Celsius, pentru ca în perioada 13 – 21 decembrie acestea să se menţină constante, apropiate de cele normale, la medii în jurul valorii de 2 grade. Minimele termice vor fi preponderent negative, cu cele mai scăzute valori în nopţile de 13 şi 14 decembrie când se vor situa, în medie, la -8…-7 grade.

În primele 3 zile ale intervalului vor fi precipitaţii, la început mixte, apoi predominant sub formă de ninsoare, în general moderate cantitativ în data de 9 decembrie. În restul perioadei probabilitatea de precipitaţii slabe, burniţă sau fulguieli, va fi destul de redusă.

La munte

Valorile termice nu vor avea variaţii semnificative pe parcursul celor două săptămâni de prognoză, urmând a se înregistra, în medie, temperaturi maxime cuprinse între -2 şi 2 grade Celsius şi minime negative, între -7 şi -4 grade.

În primele zile ale intervalului vor fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare, local însemnate cantitativ în data de 9 decembrie în Carpaţii Meridionali şi în cei Orientali. Ninsori slabe se mai pot semnala şi dupa data de 16 decembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea