Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Cum va fi VREMEA în luna octombrie și noiembrie 2021. Prognoza METEO pe PATRU săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
Cum va fi VREMEA în luna octombrie și noiembrie 2021. Prognoza METEO pe PATRU săptămâni

Directorul ANM, Elena Mateescu, a declarat pentru DCNEWS.ro, că după data de 20 octombrie „ne așteptăm la valori ușor în creștere”.

”Averse se vor înregistra în special în Sud-Estul țării, acolo unde vorbim de ploi importante cantitativ. Vorbim și de o avertizare meterologică de Cod galben și chiar portocaliu, pentru zona litoralului. Ne așteptăm să plouă abundent în acea zonă. Din punct de vedere termic, valorile temperaturilor maxime, în a doua parte a săptămânii, se vor situa între 9 grade până la cel mult 15-16 grade”, a spus Elena Mateescu, director ANM, marți după-amiază, la Antena 3.

”Vorbim de o vreme mai rece până cel puțin în jurul datei de 20 octombrie. După această dată, ne așteptăm la valori ușor în creștere, să înregistrăm, în special în partea de Vest, 20 de grade. Și la București va fi o vreme rece, nopți și dimineți reci”, a mai spus Elena Mateescu.

”La munte vor predomina lapovița și ninsoarea”, a mai precizat directorul ANM.
ANM, prognoza actualizată pentru următoarele săptămâni

Săptămâna 11.10.2021 – 18.10.2021

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, cu posibilitatea unui deficit local, în regiunile nordice.

Săptămâna 18.10.2021 – 25.10.2021

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai coborâte local în sud, sud-est și centru.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane din sud-vestul teritoriului.

Săptămâna 25.10.2021 – 01.11.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile

Regimul pluviometric va fi în general deficitar în regiunile extracarpatice, dar și local excedentar în cele nordice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 01.11.2021 – 08.11.2021

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei săptămâni, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor avea o tendință ușor deficitară în regiunile sud-vestice, centrale și nord-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici Cetatea Alba Carolina s-a transformat într-un teren de joacă pentru primul weekend Urban Playfield, 18-19 mai! Alba Iulia este primul oraș din cele 10 din România prin care evenimentul urmează să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea