Rămâi conectat

Actualitate

Cum va fi VREMEA în acest weekend: Prognoza meteo pentru sâmbătă și duminică. Tendința ultimelor zile din septembrie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vremea se menţine răcoroasă în următoarele zile. Cerul va avea înnorări temporare, iar pe arii restrănse va ploua. Cerul va fi temporar noros şi va mai ploua, local si temporar, în vestul, centrul si nordul teritoriului si izolat în rest. În zona montană, la înăltimi mai mari de 1800 m, trecător, precipitatiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări în regiunile sudice si pe crestele înalte de munte. Temperaturile minime se vor situa, în general, între 6 și 14 grade: 4-5 grade în estul Transilvaniei și zona de deal a Munteniei și 16 grade în nordul litoralului.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va menține răcoroasă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13-14 grade în estul Transilvaniei și nordul Moldovei și 23 de grade în Dobrogea, iar cele minime se vor situa între 7 si 15 grade. Cerul va fi variabil în sud-estul țării, dar va prezenta înnorări temporar accentuate în celelalte regiuni, unde local va ploua, dar numai punctiform se mai pot depăsi 15-20 l/mp si se vor semnala descărcări electrice. În zona înaltă de munte, mai ales la începutul și sfârsitul intervalului, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în sud-vestul și sudul țării și izolat în celelalte regiuni.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea va fi răcoroasă în cea mai mare parte a tării, dar îndeosebi în vest, nord si centru, precum si în zonele deluroase si montane. Cerul, variabil în regiunile sudice, va avea înnorări în restul teritoriului si vor fi ploi slabe cantitativ, pe arii relativ extinse în est si nord-vest, local în centru si vest si izolat în sud. În zona înaltă de munte, la începutul intervalului, mai sunt posibile precipitatii mixte. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări ziua, mai ales la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 grade in depresiunile din Maramures si 22 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa, în general, între 6 si 14 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Cerul va avea înnorări temporare în regiunile vestice, nordice și centrale, unde numai pe arii restrânse va ploua slab, mai ales în cursul zilei. În rest, cerul va fi variabil și condițiile de ploaie reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ușoare pe crestele montane înalte. Temperaturile maxime, în creștere față de ziua precedentă, se vor încadra între 15 grade în Dealurile de Vest și 23 de grade în sudul țării, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 5 și 15 grade. Izolat, noaptea, vor fi condiții de ceață.

TENDINȚA SĂPTĂMÂNII VIITOARE

LUNI – Cerul va fi temporar noros, dar numai pe arii restrânse vor fi ploi slabe, cu precădere în regiunile extracarpatice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane înalte. Temperatura aerului va continua să crescă ușor în majoritatea regiunilor, astfel încât maximele se vor încadra între 18 grade în Subcarpații Moldovei și ai Munteniei și 24 de grade în sud-estul țării, iar minimele vor fi cuprinse între 6 și 16 grade, ușor mai ridicate pe litoral, spre 18 grade. Izolat, dimineața și noaptea, se va semnala ceață.

MARȚI, MIERCURI și JOI – În primele două zile temperatura aerului va fi în creștere ușoară, până la valori situate în jurul normelor climatologice ale perioadei, apoi vor scădea ușor. Trecător vor mai fi ploi slabe, mai ales în partea de sud-vest a teritoriului și cu precădere la începutul intervalului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea