Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA de PAȘTE, în Transilvania și la munte. ANM a publicat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vești bune de la meteorologi, pentru vacanța de Paște. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni arată că vremea se va schimba. Astfel, dacă în ultimele zile am avut parte de ploi şi vânt puternic, în următoarele zile vremea îşi va reveni, iar termometrele vor indica chiar şi peste 20 de grade Celsius.

Mai jos, prognoza meteo pentru perioada 2-15 aprilie 2018:

TRANSILVANIA

Media valorilor termice diurne va crește accentuat, de la 8 grade în prima zi de prognoză, până la 21 de grade în zilele de 4 și de 5 aprilie.După această dată, maximele termice vor avea ușoare variații, iar media lor se va situa, în general, între 17 și 19 grade.

Cea mai rece dimineață va fi cea de 3 aprilie, când media temperaturilor minime va coborî sub pragul de îngheț și va atinge -2 grade.

Cea mai caldă dimineață va fi în 6 aprilie când, în medie, temperaturile nocturne vor ajunge la 6 grade.

După data de 7 aprilie și până la finalul intervalului de prognoză, minimele termice se vor situa în medie, în general, între 2 și 4 grade.Local vor fi ploi de scurtă durată, în general slabe cantitativ, cu o probabilitate mai mare în zilele de 2, 5 și 6 aprilie, precum și după data de 12 aprilie.

LA MUNTE

Vremea va fi rece în prima zi a intervalului de prognoză, când maximele diurne se vor situa în jurul unei valori medii de 0 grade. Ulterior, va avea loc un proces de încălzire, astfel încât până spre sfârșitul celei de a doua săptămâni media maximelor va fi cuprinsă între 8 și 11 grade, cu cele mai ridicate valori în zilele de 4 și 5 aprilie, când se vor înregistra, în medie, 12 grade.

Regimul termic nocturn va fi caracterizat de valori negative în prima noapte, în medie spre -6…-5 grade, apoi acestea vor fi predonderent pozitive, mai ales între 4 și 6 aprilie.

Vor fi precipitații, în general slabe cantitativ, în prima zi a intervalului, între 5 și 7 aprilie și din nou în intervalul 10-15 aprilie.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea