Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum și când a ucis-o monstrul din Caracal pe Alexandra. Detalii relatate de Dincă în timpul anchetei

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum și când a ucis-o monstrul din Caracal pe Alexandra. Detalii relatate de Dincă în timpul anchetei

 După ce a fost descoperit ADN-ul Alexandrei în cenușă, Gheorghe Dincă a relatat, cu lux de amănunte, cum a omorât-o de fapt pe Alexandra și ce a făcut cu trupul ei. Informațiile sunt pur și simplu terifiante.

Probele rezultate în urma analizelor ADN arată că Alexandra Măceșanu a fost ucisă și incinerată de Gheorghe Dincă. Surse apropiate anchetei au precizat faptul că Gheorghe Dincă a oferit toate detaliile crimei și a modului în care Alexandra a fost ținută. Dincă le-ar fi spus anchetatorilor că Alexandra este moartă de joi, adică cu mult înainte ca polițiștii să ajungă la ”casa groazei”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Dincă le-a spus anchetatorilor că Alexandra a fost ținută inițial în casă, legată la ochi și cu o curea de picior, informează Observator.

Ulterior, Dincă a relatat și momentul în care a ucis-o și a decis să o incinereze. Dincă le-a spus poliţiştilor, vineri, că după ce a ucis-o pe fată, a pus-o într-un butoi fără fund de aproximativ 1,60 metri, sub care erau lemne şi a dat foc. Aceleași surse spun că bărbatul de 66 de ani a dezvăluit că a mai pus în butoi 3 kilograme de vaselină și un rulou de carton asfaltat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”? Un episcop ortodox le-a explicat credincioșilor săi de ce nu se urează „Sărbători fericite!” de Învierea Domnului. Preasfinţitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a vorbit despre „păcatul” pe care-l fac unii credincioși în perioada pascală. „Mulţi dintre dumneavoastră v‑aţi împărtăşit cu trupul şi sângele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea