Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Cum să scapi de pielea care se decojește după ce te-ai ars la soare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vara este anotimpul perfect pentru a merge la mare sau la piscină, însă trebuie să ai mare grijă cu expunerea la soare. Protejează-ţi mereu pielea cu creme protectoare şi evita să faci plajă la orele amiezii, când razele solare sunt extrem de nocive.

femeie-plajaDacă totuşi te-ai ars şi a început să ţi se usuce pielea şi se formează coji pe suprafaţa ei, există o soluţie pentru a scăpa de ele. Trebuie pur şi simplu să îţi exfoliezi pielea cu o metodă eficientă şi uşoară.

Când faci duş, pur şi simplu freacă-te pe tot corpul cu zaţ de cafea. Acesta va lăsa pielea moale şi catifelată, eliminând stratul de celule moarte. După duş, dă-te cu o cremă hidratantă sau cu un ulei.

Sursa: realitatea.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de Florii 2024. Idei de SMS-uri, urări și felicitări care pot fi transmise prietenilor, rudelor şi colegilor care îşi sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Florii 2024 frumoase. SMS-uri, felicitări de Florii și urări onomastice creștine de Sărbătoarea Floriilor pentru: iubit(ă), prieteni, rude, colegi, șefi, profesoare care au nume de floare. Texte cu mesaje de Florii haiose și amuzante . Mesaje de la mulți ani de Florii • Urări de Florii creștine. Creștinii ortodocși sărbătoresc duminică Floriile, ziua […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea