Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Cum să devii mai seducătoare. Cinci trucuri pe care le poți folosi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

seducatoareSe întâmplă de multe ori ca domnișoarele să întâlnească un bărbat pe care doresc să-l seducă. Site-ul Fabuloase.ro a publicat cinci trucuri care te ajută să cucerești mai ușor bărbatul mult visat. Încearcă-le și spune-ne dacă ai avut succes.

1. Poartă roșu

E extrem de simplu, nu? Un studiu a arătat că 56 la sută dintre bărbați erau mai predispuși să invite în oraș o femeie cu un top roșu comparativ cu cei care ar fi invitat –aceeași femeie, îmbrăcată diferit- o persoană cu un top de culoare albă. Culoare roșie a fost folosită din 10.000 î.Hr. pentru ruj și pomeți, special pentru a imita felul în care ne îmbujorăm când suntem excitați. Poartă roșu și atrage-l în cel mai natural mod.

2. Dar nu folosi un RUJ ROȘU

Un studiu a descoperit că nuanțele de ruj pe care bărbații le găsesc cel mai atrăgătoare sunt cele neuter sau rozurile stinse. Așa că alege o nuanță de ruj naturală și care să îți pună în valoare trăsăturile, zâmbește și fii pregătită să faci furori!

3. Părul strălucitor e cel mai atrăgător

Aproape nimic nu ne poate ajuta să devenim copiile modelelor Victoria’s Secret, cu excepția, poate, a părului lor extrem de lucios și moale. Stilistul Nathaniel Hawkins spune că secretul stă în folosirea balsamului înaintea șamponului, iar apoi uscarea naturală, în timp ce îl pieptănăm cu degetele, pentru a avea volum. Când e aproape uscat, folosim uscătorul de păr trei minute și pulverizăm apoi un spray de strălucire.

4. Alege-ți cu grijă parfumul

Parfumierii susțin că cele mai senzuale mirosuri sunt o combinație din cele ale florilor exotice, vanilie, ambră și cel de pudră.

5. Fii expresivă

Clipește, dă aprobator din cap, surâde… poate părea ciudat, dar să fii expresivă te face mult mai atrăgătoare. Un studiu al Universității din Bristol a descoperit că femeile cu fețe mobile sunt considerate cele mai atrăgătoare. Cercetătorii spun că asta le-ar da de înțeles bărbaților că acele femei sunt extrovertite și asta este extrem de atrăgător.

Sursa foto a1.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România Anual la data de 25 aprilie este sărbătorită Ziua Justiţiei Militare, marcând, astfel, data la care, în anul 1919, a luat fiinţă Serviciul Contencios al Ministerului de Război, prin Decretul-lege nr. 1625, semnat de regele Ferdinand, act ce a marcat înfiinţarea unei structuri specializate în asigurarea asistenţei juridice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea