Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cum s-ar fi petrecut BĂTAIA dintre fete la un Colegiu din ALBA, în mijlocul orei de Geografie: „A primit pumni, picioare, a fost trasă de păr…”

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Cum s-ar fi petrecut BĂTAIA dintre fete la un Colegiu din ALBA, în mijlocul orei de Geografie: „A primit pumni, picioare, a fost trasă de păr…”

Un eveniment neplăcut s-a întâmplat în cursul săptămânii trecute, la Colegiul Tehnic Apulum din Alba Iulia, între mai multe fete de clasa a IX-a.

O boboacă ar fi fost agresată de mai multe fete, în timpul orelor de curs.

Potrivit informațiilor relatate pentru ziarulunirea.ro, fata de clasa a IX-a ar fi fost hărțuită și lovită de către un grup de colege de ale sale, chiar în mijlocul orei de Geografie.

CITEȘTE ȘI: BĂTAIE între fete la un Colegiu din ALBA: O boboacă ar fi fost agresată cu pumnii și picioarele de patru colege, în mijlocul orei de Geografie

Familia tinerei a transmis, pentru ziarulunirea.ro, cum s-ar fi petrecut evenimentele.

„Câteva colege de la începutul anului școlar o deranjează în timpul orelor, o amenință în afara școlii și folosesc în prezența ei un limbaj urât, chiar o filmează cu telefonul sau râd de ea.

Fiica mea mi-a transmis acestea, dar eu am încurajat-o să nu le dea curs, din contră să le trateze cu indiferență, crezând că este doar un conflict între adolescenți.

Dar, în data de 20.01.2023;colegele fiicei mele, au aruncat cu o sticlă după fiica mea, au jucat cărți pe banca fiicei mele, vorbind urât cu ea, au aruncat în ea cu husă telefonului lor, s- au urcat cu picioarele pe banca fiicei mele și pe pervazul geamului, moment în care a intrat profesoara în clasă.

Fiica mea a fost provocată de una dintre colege, care în timpul orei de geografie, i-a împins scaunul fiicei mele și a tras-o de păr, în prezența doamnei profesor.

Fiica mea fiind provocată, s-a ridicat din bancă și, cu intenția să se apere, deoarece a fost supusă nenumăratelor insulte și a fost trasă de păr) a ripostat, conflictul a degenerat și alte colege au început să o lovească pe fiica mea (a primit pumni, picioare, a fost trasă de păr și trântită pe jos).

În timp ce fiica mea era bătută, doamna profesoară nu a intervenit în nici un fel, din contră, a părăsit sala de clasă.

Eu nu am fost anunțată de către școală, despre ceea ce s-a întâmplat!

Menționez că fiica mea nu a mai fost implicată niciodată în conflicte la școală, din contră frecventează școala, are rezultate bune și nu are absențe, nefiind un copil agresiv sau cu probleme de comportament.

Dar în urma acestui conflict îi este frică să meargă la școală.

Doresc să mai menționez că în urmă discuțiilor pe care le-am avut cu școala și poliția, mi s-au adus acuzațîi că nu sunt un părinte responsabil, că nu mi-am educat copilul și că nu sunt interesată de situația fiicei mele, în contextul în care eu am știut de la început de probleme fiicei mele, încercând să rexolv situația, discutând cu fiica mea și încurajând-o să nu le dea curs răutăților și comportamenteleor nepotrivite.

Nu sunt de acord cu comportamentul profesoarei care a participat la bătaie fără să intervină, nu sunt de acord cu faptul că nu am fost anunțata de către școala despre ceea ce s-a întâmplat cu fiica mea la școala, în timpul unei ore, consider că îi este amenințata integritatea fizică și psihică la ore.

Aș dori din partea școlii să pot purta o discuție fără să fiu jignită și catalogată că fiind un părinte iresponsabil de către cadrele didactice.

Elevii să nu mai fie lăsăți de profesori să-mi jignească fiica în timpul orelor.

La clasă să fie disciplină, un climat adecvat pentru învățare (nu o sala de jocuri în care se vorbește urat și fiecare elev se comportă cum vrea el).

Eu îmi trimit fiica la școala să învețe ( chiar dacă este la profesională), aș dori să fie în siguranță.”, au fost declarațiile mamei fetei agresate, care a depus o plângere în acest caz la Inspectoratul Școlar Județean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea