Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cum au pătruns polițistii în apartamentul GROAZEI din Alba Iulia: Circumstanțele cazului, explicate de IPJ Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum au pătruns polițistii în apartamentul GROAZEI din Alba Iulia: Circumstanțele cazului, explicate de IPJ Alba

După ce mama băiețelului, o femeie de 25 de ani din Alba, a sunat la numărul unic de urgență, polițiștii au luat legătura telefonic cu bărbatul, iar apoi, deoarece ușa apartamentului unde locuia tânărul era blocată, s-a pătruns în apartament prin forțarea acesteia. Polițiștii au intrat în casa în care stătea criminalul la aproximativ 3 ore de la apelul la 112.

Citește și: SCRISOAREA de ADIO lăsată de tatăl criminal din Alba cu câteva ore înainte de a-și ucide fiul și de a-și pune capăt zilelor: „Da, mi-am pierdut familia. Încă mai pot alege”

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Femeia a sunat la 112, transmitând faptul că fiul său, în vârsă de un an, se află în grija fostului său partener și este îngrijorată în legătură cu acesta după ce a primit mesaje de la bărbat, legate de relația lor, fără ca din acestea să rezulte, în mod explicit, faptul că viața cuiva ar fi în pericol.

Citește și: ȘOCANT: Un bărbat și un copilaș de doar un an găsiți SPÂNZURAȚI într-un apartament din Alba Iulia. Posibilă CRIMĂ urmată de SINUCIDERE

Polițiștii au luat legătura telefonic cu bărbatul care a dat asigurări că fiul său este bine, exprimându-și disponibilitatea de a demonstra acest lucru, însă a refuzat să comunice unde se află și nu a mai răspuns la telefon.

Polițiștii au trecut la verificarea domiciliului acestuia și a adresei unde locuia în chirie, în niciuna dintre locații neexistând indicii cu privire la posibile fapte de violență și s-a luat legătura și cu propietarul apartamentului închiriat, care a declarat că se va deplasa și el la fața locului.

Citește și: Noi detalii despre TRAGEDIA care a zguduit Alba: Posibile cauze ale faptelor ȘOCANTE ale tânărului care și-ar fi ucis fiul și apoi s-ar fi sinucis

Întrucât ușa de acces era blocată, din interior, s-a pătruns în apartament prin forțarea acesteia”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea