Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Cum ar fi furat un bărbat din Alba bunuri de peste 4.000 de lei la două zile după ce s-a angajat la o fermă în Prahova: Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum ar fi furat un bărbat din Alba bunuri de peste 4.000 de lei la două zile după ce s-a angajat la o fermă în Prahova: Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, domiciliat în județul Alba, a fost reținut de polițiștii prahoveni fiind bănuit că ar fi sustras două telefoane mobile și un portofel ce conținea documente și bani.

La data de 21 martie a.c., în jurul orei 16:30, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Doftanei au fost sesizați de către administratorul unei ferme din comuna Valea Doftanei, despre faptul că un bărbat care lucra la această fermă ar fi sustras două telefoane mobile și un portofel ce conținea documente și bani.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cu ocazia cercetărilor efectuate a rezultat faptul că la data de 19 martie a.c., bărbatul bănuit de comiterea faptei s-a prezentat la ferma în cauză, dorind să lucreze. La data de 21 martie a.c., profitând de un moment de neatenție din partea administratorului fermei, bărbatul ar fi sustras din camera în care locuia două telefoane mobile și un portofel ce conținea suma de 3.700 de lei, dar și mai multe documente, creând astfel un prejudiciu total de 4.200 de lei.

În urma verificărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și depistată ca fiind un tânăr în vârstă de 24 de ani, domiciliat în județul Alba.

În baza probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Doftanei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea