Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Cum afli care este caracterul unei persoane, după forma unghiilor?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aspectul mâinilor unei persoane îți poate da informații despre stilul de viață pe care aceasta îl duce și de grija pe care o are pentru propria-i persoană, iar forma unghiilor poate arăta multe lucruri despre caracterul său, spun sociologii.

unghiiIată mai jos câteva exemple:

Unghii dreptunghiulare şi lungi: persoană sociabiă, iubeşte experienţele noi şi îi place să înveţe lucruri noi, să cunoască oameni noi. Examinează situaţiile şi problemele din orice unghi, atunci când vine vorba de locul de muncă şi se străduieşte să facă ceea ce trebuie.

Unghii mari şi plate: are tendinţa de a fi un gânditor profund. Oamenii se bucura de prezenţa sa pentru că este loial. Despică problema şi oferă cele mai bune sfaturi.

Unghii scurte şi rotunde: este distractiv şi interesant, astfel încât oamenii sunt în mod natural atraşi de el. Când își face un prieten, este loial pe viaţă şi va face orice pentru a proteja oamenii pe care îi iubeşte. Este aventuros, neînfricat și uneori încăpățânat, dar asta pentru că știe exact ce vrea și nu se oprește până nu obține.

Unghii neuniforme şi scurte: este un suflet sincer, îi place să fie deschis, dar este foarte atent când vine vorba să-și facă noi prieteni.

Unghii pătrăţoase: este harnic, un lider înnăscut, de încredere, care preia sarcinile cele mai importante. Este dispus să facă tot ce este necesar pentru a duce o treabă până la capăt, fără însă a lua decizii pripite.

Unghii triunghiulare: este îndrăzneţ, pasionat şi încăpăţânat. Şte ce vrea şi nu îi este frică să se lupte pentru asta.

Unghii ovale şi lungi: este creativ, își trage puterea şi inspiraţia din lumea naturală. Este o persoană imaginativă, care este fericita atunci când este înconjurată de frumuseţe.

Unghii în formă de sabie: nu ezită să lucreze din greu pentru a-și atinge obiectivele. Se simte nerăbdător atunci când are în jur oameni care sunt prea relaxaţi şi nu pot ţine pasul cu el.

Unghii în formă de migdale: este cinstit, prietenos şi credincios. Este politicos, dar poate fi ferm atunci când trebuie. Este, de asemenea, bun la manipulare în situaţii dificile.

Sursa: onlinereport.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România Anual la data de 25 aprilie este sărbătorită Ziua Justiţiei Militare, marcând, astfel, data la care, în anul 1919, a luat fiinţă Serviciul Contencios al Ministerului de Război, prin Decretul-lege nr. 1625, semnat de regele Ferdinand, act ce a marcat înfiinţarea unei structuri specializate în asigurarea asistenţei juridice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea