Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum a rămas o pensionară din Argeș fără niciun ban în cont. A dat în judecată ANAF

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Cum a rămas o pensionară din Argeș fără niciun ban în cont. A dat în judecată ANAF

ANAF a fost dat în judecată de către o femeie din Pitești, după ce a fost lăsată fără bani de medicamente ori mâncare, fără o notificare prealabilă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Georgeta Cârciumaru din Piteşti are o pensie de 1.500 de lei și trăiește clipe de coșmar după ce ANAF i-a pus poprire pe contul în care primește pensia. Iată de la ce ar fi pornit totul.

Femeia își caută de două săptămâni dreptatea la funcționarii de la Finanțe din Piteşti după ce contul său bancar a fost blocat.

Potrivit pensionarei, autorităţile fiscale nu i-au trimis nicio notificare privind vreo datorie şi un termen de plată şi i-ar fi pus direct poprire pe cont pentru niște cheltuieli de judecată. „Vreau să-mi spună clar ce am de plată şi să oprească din cuponul de pensie. Ei ce fac? Îmi blochează la Casa de Pensii, îmi opresc şi contul la bancă”, a povestit pensionara pentru ziarulargesul.ro.

Cu dovezile în mână femeia s-a dus la ANAF şi a cerut să-i deblocheze contul.

„Şi-au bătut joc de mine, m-au trimis de la un ghişeu la altul să facă ei calculele să-mi dea o hârtie de care aveam nevoie pentru bancă.

Au stat 2 ore să se uite în calculator, apoi s-a dus la director care mi-a zis că nu se poate, că trebuie să mai vorbească cu colegii. I-am spus: gândește-te bine că m-ai nenorocit.

Eu trebuie să plătesc unde stau, am nevoie de medicamente”, a mai spus femeia decisă să îşi găsească dreptatea chiar şi în instanţă, mai ales că şi în primăvara acestui an a mai trăit o situaţie similară.

Sursa: romaniatv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare: De ce este cea mai neagră zi a creștinismului și ce nu ai voie să faci, potrivit superstițiilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare: De ce este cea mai neagră zi a creștinismului și ce nu ai voie să faci, potrivit superstițiilor Vinerea Mare, numită și Vinerea Seacă sau Vinerea Patimilor este ultima zi de post din Postul Mare, fiind ultima zi de vineri înaintea Paștelui. Este o zi de mare doliu pentru întreaga creştinătate, deoarece în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea