Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cum a rămas o femeie din Alba fără telefonul mobil în timp ce se afla într-un magazin din oraș: Cazul a rămas cu autor necunoscut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum a rămas o femeie din Alba fără telefonul mobil în timp ce se afla într-un magazin din oraș: Cazul a rămas cu autor necunoscut

Un caz de furt a fost închis de procurori după ce nu s-a reușit identificarea celor vinovați de sustragerea unui telefon dintr-un magazin din Alba Iulia.

În data de 10 octombrie, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au admis cererea procurorilor și au confirmat renunțarea la urmărirea penală, motivarea fiind publicată pe portalul rejust.ro.

În data de 04.07.2021, ora 20:00, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin plângere cu privire la faptul că, în data de 04.07.2021, în intervalul orar 18:50 — 18:55, în timp ce se afla în interiorul magazinului alimentar A…, autori necunoscuți au profitat de neatenția sa și i-au sustras telefonul mobil, care se afla în interiorul unui ghiozdan pe care îl avea pe umăr, valoarea prejudiciului fiind de 500 lei.

Cu ocazia audierii, persoana vătămată a declarat faptul că în data de 04.07.2021, în jurul orei 18:55, în timp ce se afla în interiorul magazinului alimentar A… de pe strada Moților, persoane necunoscute i-au sustras din ghiozdanul pe care îl avea pe umăr, un telefon mobil, în care era introdusă cartela. Aceasta a precizat că nu a observat persoane suspecte în preajma sa, în timpul în care s-a aflat în magazin.

În cursul cercetărilor efectuate au fost solicitate imaginile surprinse de camerele de supraveghere din incinta magazinului alimentar A… de pe strada Moților, însă acestea nu au fost puse la dispoziția organelor de poliție.

În urma obținerii datelor de trafic și de identificare ale utilizatorului telefonului mobil, nu s-a reușit identificarea autorului faptei sau recuperarea bunului care face obiectul cauzei, întrucât numărul și numerele care au fost apelate frecvent au fost dezalocate.

Judecătorul de cameră preliminară a reţinut că organele de urmărire penală, deși au efectuat cercetări și au depus diligențele necesare, nu au reușit să identifice făptuitorul sau făptuitorii.

Decizia este definitivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 28 APRILIE 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 28 APRILIE 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS Mai multe instituţii publice din Alba anunță posturi vacante la data de 28 APRILIE 2024 și organizează concursuri în următoarea perioadă. Pentru ocuparea posturilor, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea