Rămâi conectat

Actualitate

Cum a fost cerută în căsătorie soția lui George Simion: „Ne-a oprit poliția și mi-a dat inelul”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum a fost cerută în căsătorie soția lui George Simion: „Ne-a oprit poliția și mi-a dat inelul”

Liderul AUR, George Simion și Ilinca Munteanu au făcut cununia civilă, iar proaspăta soție a explicat cum a fost cerută de nevastă.

Cei doi erau în mașină și au fost opriți de poliție. Polițistul era vorbit cu George Simion, iar în loc de vreo sancțiune i-a spus că liderul AUR are ceva să îi ofere, iar Simion a scos inelul de logodnă.

„A fost „un moment inedit. Dacă vine de la George n-are cum să fie altceva. Eram pe drum spre Bacău și ne-a oprit poliția, ne-a cerut buletinele. Eu filmam pentru că am crezut că se întâmplă ceva rău și trebuia să avem dovezi.

Polițistul zice: ‘Domnișoara Ilinca?’. Zic ‘Da?’. ‘Domnul George Simion are un cadou pentru dumneavoastră’. Și a scos inelul și atunci, vă dați seama, a fost o bucurie imensă“, a povestit viitoarea soție a liderului AUR, pentru Click.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PFA-urile (Persoanele fizice autorizate) vor putea fi transformate în SRL-uri. Proiect în Parlament

Unirea Ziarul

Publicat

în

PFA-urile (Persoanele fizice autorizate) vor putea fi transformate în SRL-uri. Proiect în Parlament Prin această propunere legislativă de transformare a PFA-urilor în SRL-uri se creează cadrul pentru ca Persoanele fizice autorizate (PFA), întreprinderile individuale (II) şi întreprinderile familiale (IF) care s-au dezvoltat până la un anumit nivel să poată fi transformate, uşor, în SRL-uri. „În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea