Rămâi conectat

Actualitate

Cum a fost cerută în căsătorie soția lui George Simion: „Ne-a oprit poliția și mi-a dat inelul”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum a fost cerută în căsătorie soția lui George Simion: „Ne-a oprit poliția și mi-a dat inelul”

Liderul AUR, George Simion și Ilinca Munteanu au făcut cununia civilă, iar proaspăta soție a explicat cum a fost cerută de nevastă.

Cei doi erau în mașină și au fost opriți de poliție. Polițistul era vorbit cu George Simion, iar în loc de vreo sancțiune i-a spus că liderul AUR are ceva să îi ofere, iar Simion a scos inelul de logodnă.

„A fost „un moment inedit. Dacă vine de la George n-are cum să fie altceva. Eram pe drum spre Bacău și ne-a oprit poliția, ne-a cerut buletinele. Eu filmam pentru că am crezut că se întâmplă ceva rău și trebuia să avem dovezi.

Polițistul zice: ‘Domnișoara Ilinca?’. Zic ‘Da?’. ‘Domnul George Simion are un cadou pentru dumneavoastră’. Și a scos inelul și atunci, vă dați seama, a fost o bucurie imensă“, a povestit viitoarea soție a liderului AUR, pentru Click.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea