Rămâi conectat

Curier Județean

Cugir: O nouă rectificare bugetară pe 2013 – în şedinţa de vineri, 19 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aleşii locali ai Cugirului vor lua vineri,19 iulie, în dezbatere un proiect de hotărâre al administraţiei cu privire la Rectificarea bugetului local al Oraşului Cugir pe anul 2013. Potrivit Referatului de specialitate întocmit de Direcţia economică a primăriei, veniturile bugetului local se suplimentează cu suma de 95 mii lei, reprezentând vărsăminte din profitul net realizate de Ocolul Silvic Sâpcea Cugir în anul 2012. De asemenea, se suplimentează împrumutul din excedentul anilor precedenţi, pentru finanţarea cheltuielilor de la secţiunea ,,Dezvoltare” cu suma de 500.000 lei.

La partea de cheltuieli intervin următoarele modificări:

Învăţământ: Se suplimentaează cheltuielile materiale la Colegiul Naţional „David Prodan” cu suma de 15.000 lei, pentru lucrări de reparaţii.

Cultură: Se majorează transferul pentru Casa de Cultură cu 67 mii lei şi cele pentru Căminul Cultural Vinerea cu 323 mii lei

Autorităţi executive:  se majorează cheltuielile materiale cu 70 mii lei, pentru reevaluarea mijloacelor fixe şi se diminuează cheltuielile de capital cu 4 mii lei, suma rămasă disponibilă după achiziţionarea produselor aprobate în bugetul iniţial.

Servicii publice: Se majorează cheltuielile materiale cu 12 mii lei, pentru achiziţia de scule şi echipament de protectiepentru echipele de intervenţie din cadrul ADP.
– Se majorează cheltuielile de capital la obiectivul ,,Extindere reţele electrice” cu suma de 39 mii lei pentru plata avizelor.

Canalizare: se majorează sumele prevăzute pentru reparaţii cu 20 mii lei

Străzi: în urma finalizării lucrărilor de execuţie la obiectivele de investiţii ,,Modernizare str. 21 Decembrie 1989 şi Modernizare str. Dragană se diminuează cheltuielile de capital cu suma de 229 mii lei.

 Serviciul public comunitar de evidenţe persoane: se majorează cheltuielile de personal cu 3 mii lei şi se cuprind cheltuieli de capital în suma de 5 mii lei, pentru achiziţia unei staţii de transmitere date în sistem naţional.

 Sport: Se suplimentează cheltuielile materiale cu suma de 450 lei pentru plata cotizaţiei la Asociaţia de Fotbal ,,Metalurgistul 1939” şi cheltuielile de capital cu 50 mii lei pentru realizarea unui SF de transformare a bazinelor de la Ştrand în Sală de sport.

 Asistenţa Socială: se suplimentează creditele aprobate iniţial cu 65 mii lei pentru plata abonamentelor gratuite acordate persoanelor cu handicap, a indemnizaţiilor asistenţilor personali şi pentru alte cheltuieli materiale.

II. Bugetul instituţiilor finanţate din venituri proprii şi subvenţii de la bugetul local:

Casa de Cultură:  Se majorează cheltuielile materiale cu 24 mii lei pentru instalarea aparatelor de aer condiţionat şi efectuarea de lucrări de reparaţii. La Investiţii se diminuează creditele cuprinse iniţial pentru execuţia lucrărilor de reabilitare la Cantină cu 30 mii lei şi se cuprinde suma de 73 mii lei pentru realizarea a doua busturi şi instalarea aparatelor de aer condiţionat.

Căminul Cultural Vinerea: Se majorează cheltuielile materiale cu 2 mii lei pentru achiziţia obiectelor de inventar şi cheltuieli de capital cu 30 mii lei pentru suplimentarea creditelor prevazure iniţial pentru realizarea SF de reabilitare a Căminului Cultural.

 Clubul Sportiv Orăşenesc:  Se diminuează cheltuielile materiale cu 80 mii lei şi se suplimentaza cu aceeaşi sumă cheltuielile de capital pentru asigurarea unui sistem de irigare subterană a terenului de fotbal.

Spitalul Orăşenesc Cugir:  Se diminuează sumele prevăzute iniţial cu 140 mii lei şi se suplimentează cu aceeaşi sumă creditele pentru achiziţia de aparatura medicală pentru sala de operaţii.
(C. P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea