Rămâi conectat

Curier Județean

Cu ocazia Zilei Naționale a României, depuneri de coroane de flori la statuia lui Avram Iancu din Câmpeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, în jurul orei 12, la statuia lui Avram Iancu din centrul orașului Câmpeni, într-un cadru mai discret comparativ cu alte evenimente, s-au depus coroane de flori închinate eroilor neamului românesc cu ocazia zilei Naționale a României „care va fi sărbătorită de o parte din locuitorii acestui oraș, în mod tradițional, în capitala Marii Uniri, la Alba Iulia” după cum afirma primarul Ioan Călin Andreș cu o zi înainte.

Cu această ocazie a participat și Ioan Dîrzu, parlamentar al Colegiului Apuseni – Teiuș, care a depus o coroană din partea Camerei Deputaților, alta a fost depusă de viceprimarul Mihail Trifa din partea Uniunii Social-Liberale Câmpeni, iar a treia coroană a fost depusă de Vasile Bud, președintele filialei locale a Societății Cultural – Patriotice „Avram Iancu”.

Ovidiu CULDA

[nggallery id=790]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea