Rămâi conectat

Sport

CSU CML Soleil Alba Iulia – în criză financiară şi de efectiv

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aflată în pauză competiţională de la mijlocul lunii decembrie, echipa feminină CSU CML Soleil Alba Iulia va relua campionatul sâmbătă în cadrul Diviziei A2 la volei feminin. La Alba Iulia, în sala de sport a Universităţii „1 Decembrie 1918”, începând cu ora 10.30 se va disputa jocul contând pentru etapa a 9-a, cu liderul Seriei Sud-Vest, CET Govora CNMB Râmnicu Vâlcea.
Întreruperea stagiuniii n-a adus după sine îmbunătăţirea chestiunii financiare, problemele de lot fiind acute (nu s-a efectuat deocamdată niciun transfer), întrucât Alexandra Han a anunţat că nu se va mai prezenta. „E o situaţie financiară incertă, nu ştim care va fi viitorul”, a spus antrenorul Sorin Pop.  Momentan tehnicianul formaţiei din Cetatea Marii Uniri nu se poate baza decât pe 7 jucătoare (la limită), Veronica Sandu, Andra Resiga, Loredana Paşca, Carmen Borcsai, Ioana Cristina Mircioagă (cpt.), Angela Podină şi Karina Bonţa (şi ultima foarte aproape de a nu se mai prezenta). Cu patru etape înaintea încheierii campionatului, CSU CML Soleil Alba Iulia se clasează pe locul trei între cele 4 echipe, cu 10 puncte acumulate (trei victorii). (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig

Dan HENEGAR

Publicat

în

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig Cicliștii din Alba legitimați la CSM Mediaș au realizat rezultate de apreciat la primul concurs de mountain bike din acest an disputată în zona Transilvaniei. Triada MTB Avrig s-a desfășurat pe parcursul a două zile, adresandu-se cicliștilor amatori, dar și celor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea