Rămâi conectat

Politică Administrație

CSM Unirea Alba Iulia a cheltuit peste 50.000 de lei pentru un teren de fotbal care ar putea fi folosit și la polo!

Unirea Ziarul

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a cheltuit peste 50.000 de lei pentru un teren de fotbal care ar putea fi folosit și la polo!

Nu mai puțin de 50.419 lei, fără TVA, au fost cheltuiți până acum pentru lucrările de reabilitare a terenului II de la Stadionul Cetate. Potrivit datelor furnizate de Maria Șușman, șef Serviciu financiar-contabil al Clubului Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia, lucrările au constat în realizarea instalației de irigații prin aspersie cu aspersoare telescopice instalate subteran și drenarea apei pe o suprafață de aproximativ 2.000 de metri.

Modul cum funcționează instalațiile de drenare a apei se poate obverva în fotografii, terenul putând fi folosit și de către echipa de polo din cadrul clubului!

Conform informațiilor primite, lucrările au fost executate în perioada 14 ianuarie – 14 februarie 2022. Recepția lucrărilor a fost făcută în data de 28 februarie și nu au fost constatate deficiențe.

Imaginea alăturată arată însă că la prima ploaie terenul devine impracticabil. Și nu vorbim de ploi torențiale, că nu a fost vorba de așa ceva în acest an, ba dimpotrivă, de secetă și nevoie acută de apă în sol, fie el și cu gazon. Chiar și așa, sunt meciuri care au fost anulate din cauza stării terenului.

De asemenea, în luna noiembrie a acestui an, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice a fost lansată o licitație publică în valoare de aproximativ 2 milioane de lei pentru achiziția serviciilor de elaborare a documentației tehnico-economice, inclusiv verificare tehnică (dacă este cazul) a asistenței tehnice şi a execuţiei lucrărilor.

Proiectul are ca obiect soluționarea instalaţiilor electrice aferente unui sistem de încălzire a suprafeței de joc, respectiv reabilitarea suprafeței de joc prin înlocuirea gazonului și realizarea unui sistem de irigații, a terenului I Cetate Alba Iulia. Încălzirea suprafeței de joc se face cu un sistem de cabluri încălzitoare utilizând energia electrică, puterea fiecărui cablu fiind de 4227 W.

Suprafața încălzită este de 106 m x 69 m, adică 7.314 mp și este împărțită longitudinal, în șase zone. Dacă rezultatul acestei cheltuieli va fi ca cel de pe terenul II, mai bine lipsă!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea