Rămâi conectat

Sport

CSM Școlar Reșița – Unirea Alba Iulia 4-1 (3-0) | Coșmar pentru Bicheși și umilință a „alb-negrilor” în Valea Domanului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Alba Iulia a fost umilită în Valea Domanului, echipa din Cetatea Marii Uniri pierzând de o manieră categorică, scor 1-4 (0-3), cu CSM Școlar Reșița, în Liga a 3-a.

Breșneni (26) și Săulescu – un hat-trick realizat în minutele 31, 36 și 55 au semnat o înfrângere rușinoasă pentru formația din Cetatea Marii Uniri, ce a redus ecartul prin I. Grozav (86).

10 minute de coșmar pentru vizitatori, cu goluri primite în acest interval, au fost decisive pentru soarta unui derby inegal între pretendentele la promovare.

Primul eșec stagional tulbură mult apele în curtea echipei conduse de Adrian Bicheși, ce nu a putut duce ritmul celor două fronturi. Unirea Alba Iulia a strălucit în cupă, dar a capotat în campionat, având acum 5 partide în care nu a câștigat: eșec drastic la Reșița, cel cu FCSB, plus trei remize, cu Metalurgistul și la Deva și egalul cu Industria din faza a 4-a  Cupei României (calificare tranșată la loviturile de departajare)

De la prestația apreciată de la Zlatna, din Cupa României, contra FCSB și până la eșecul rușinos din eșalonul terț nu a fost distanță decât de câteva zile, iar ‘”alb-negrii” au capotat într-un mod deranjand, ajungând după șase runde se să se găsească la 9 puncte distanță de fotoliul de lider.

Presiune a fost pe ambele combatante, reșițenii traversând și ei o criză ce i-a îndepărtat de obiectivul fixat, promovarea în eșalonul superior, însă confruntarea co o echipă vlăguită după „meciul Centenarului” a însemnat medicamentul perfect pentru calmare.

Vizitatorii au început bine jocul, Cl. Oara (12) șutând peste poartă de la marginea careului. Săulescu și-a anunțat ziua de grație cu ocazia din minutul 13, reluare peste transversală, din 9 metri. P. Păcurar (17) își încearcă șansa de la 20 de metri, iar Zimmerman (21) respinge în corner la execuția lui Al. Giurgiu.

*10 minute de coșmar și 3-0!!!

Și cam aici s-a terminat benzina albaiuliană, „alb-negrii” fiind umiliți până la finele primei reprize. Sporea (24) se opune la șutul lui Săulescu, minge reluată peste apoi de Taciuc și au început să curgă golurile! Breșneni (26) deschide scorul cu o reluare cu capul la colțul lung, la un corner Taciuc: 1-0! Săulescu majorează avantajul în minutul 31, reluare din 7 metri după o lovitură de cap a lui Breșneni în bară, la centrarea lui Taciuc. Același Săulescu înscrie cu un voleu necrutător la centrarea lui Vadasis (36)

Au fost 10 minute de coșmar pentru defensiva uniristă făcută groggy!!! Sporea mai intervine iar la ocazia lui Curtuiuș (42) – cap la centrarea lui Szijj, însă dezlănțuitul Săulescu își desăvârșește ziua magică în minutul 55: 4-0, șut pe jos după ce a driblat un fundaș! Tot el mai are o ocazie, în minutul 69, la centrarea lui Taciuc, dar Sporea a respins în corner.

Ionuț Grozav (85) – cu o execuție perfectă, în vinclu, a unei lovituri libere, mai cosmetizează scorul unui coșmar!

Unirea: Sporea – F. Morar, Potopea, I. Grozav, R. Ivan – Al. Giurgiu (46, Cl. Marcu) – Cl. Oara, P. Păcurar, Selagea/ cpt, Davidaș (64, Tat) – S. Mureșan (72, An. David); rezerve Căt. Suciu – Scrob, Cr. Păcurar, L. Dan. Antrenori Adrian Bicheși, Marcel Rusu, Raul Oargă.

CSM Școlar: Zimmermann – Szijj, Bactăr, Vlădia, Vadasis – Breșneni, Mierlici (85, Toma) Taciuc (78, Prodan) – Săulescu, D. Ene (72, Musteta), Curtuiuș (65, Staicu); rezerve F. Toader, E. Oprea, Izmana, P. Antrenor Octavian Benga.

Ștefan MORARU, Caon.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – FC Ittihad Kalba 1-2 (0-2), în meci amical în Slovenia | Golul „alb-negrilor” marcat de Fetița

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-o partidă amicală disputată în Slovenia, divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a pierdut cu FC Ittihad Kalba (din primul eșalon al Emiratelor Arabe Unite), scor 1-2 (0-2). Fetița, intrat la pauză a marcat golul „alb-negrilor” (49), asta după ce în prima repriză s-au consemnat reușitele lui Yasser Hassan (7) și Salem Rashid (41). Gruparea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea