Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

CSM Lugoj – Volei Alba Blaj 3-2 *Echipa din „Mica Romă” nu se regăseşte!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a dezamăgit în partida contând pentru etapa a 18-a a Diviziei A1 la volei feminin, şi a pierdut în deplasare cu CSM Lugoj, scor 2-3 (15-25, 25-17, 17-25, 25-20, 13-15). Formaţia din „Mica Romă” suferă în partea a doua a campionatului, pare că nu se regăseşte, trăind periculos, pe muchie de cuţit al doilea joc consecutiv extern! În setul decisiv, vizitatoarele au pierdut şocant, după ce au condus cu 10-6.

Noroc cu eşecul contracandidatei la locul 4, CSM Bucureşti, care a fost învinsă suprinzător, cu 3-0 la Tg. Mureş, de Medicina. Formaţia blăjeană se clatină, semnele crizei de formă arătându-se în succesul dezamăgitor din etapa precedentă, de la Cluj, cu „lanterna roşie”, când s-a pierdut un punct!

*”Măcel cu arbitri” – Macarie

Până acum am tăcut, e prima dată când mă revolt, dar azi a fost un arbitraj sub orice critică. Parcă a fost trimis la comandă, ne-au măcelărit„, a reacţionat nervos antrenorul Marius Macarie. Tehnicianul Blajului nu ascunde însă şi slăbiciunile propriei echipe. „Trecând peste acest arbitraj potrivnic, care a împins Lugojul de la spate, rămâne însă şi forma noastră modestă. Eşecul ne încurcă planurile în acest final de sezon plin de neprevăzut. Nu ştiu cât de mult contează acest punct„, a conchis Macarie, care a mizat pe Alice Kapelovies, Adriana Dudnic, Bojana Stojkovic, Irina Alexandru, Marija Sandic, Vali Rusu, Laura Mastahac (libero), mai intrând Josefina Fernandez, Andreea Niţulescu, Alexandra Ciontoş, Melinda Dobeş.

*Sancţiuni financiare!

Conducerea clubului a ameninţat înaintea jocului din Banat că le va sancţiona financiar pe elevele lui Marius Macarie, în cazul în care nu se vor impune în partidele de la Lugoj şi Piatra Neamţ. Cum eşecul a venit deja în prima confruntare, jucătoarele blăjence vor suporta amenzi, mai ales că în acest moment voleibalistele sunt cu drepturile la zi! În acest moment, Volei Alba Blaj este pe poziţia a 4-a, cu 32 de puncte (11 victorii şi 6 eşecuri), iar CSM Bucureşti se plasează pe locul 5 cu 30 de puncte (11 succese şi 5 înfrângeri).

*Presiune şi pe Macarie!

Nici antrenorul Marius Macarie nu stă confortabil după aceste rezultate nemulţumitoare şi înaintea unei serii de foc: miercuri, tot în deplasare cu Unic Piatra Neamţ (ora 19.30, televizat pe DigiSport), urmat apoi de examenele severe cu Ştiinţa Bacău (sâmbătă, la Blaj) şi apoi marele derby cu CSM Bucureşti, tot în deplasare, miercuri, 27 februarie. „Presiunea existentă pe mine în acest moment… E greu de spus ce va fi… Aşteptăm să se întoarcă primarul Gheorge Rotar şi Sergiu Ştefănescu din Belgia pentru a avea o discuţie„, a mai spus Marius Macarie.

*S-a renunţat la Sherisa Livingston!!

Gruparea din „Mica Romă” a renunţat la una dintre cele mai importante jucătoare ale sale. Este vorba de falsul american, Sherisa Livingston, care a fost adusă în această iarnă la Blaj împreună cu internaţionala argentiniană Josefina Fernandez. Motivul pentru care gruparea blăjeană a renunţat la Livingston, este forma slabă arătată de jucătoare de culoare în primele etape ale returului de campionat. Livington, în vârstă de 32 de ani şi 1,87 înălţime, a mai evoluat în România pentru Tomis Constanţa, unde a lăsat o impresie extrem de bună. Începând din acest moment, gruparea ardeleană se va baza pe postul de universal pe Irina Horeică, voleibalistă adusă în această vară de la CSM Lugoj. „Nu s-a prezentat la nivelul la care trebuia să fie. Am adus-o ca o jucătoare care să facă diferenţa, dar s-a dovedit un transfer neinspirat. Nu s-a adaptat, a dezamăgit şi am considerat că e mai bine să se rezilieze contractul pe cale amiabilă„, a comentat Macarie.

Adusă cu surle şi trâmbiţe înaintea returului, americanca a decepţionat, cu excepţia a unul-două jocuri, iar şefii au încercat să remedieze eroarea aducerii „stranierei” prin renunţarea la serviciile sale după numai o lună!!! În momentul achiziţionării, Livingston era considerată „un transfer de senzaţie”, însă…

Foto Lugoj Online

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea