Rămâi conectat

Curier Județean

CS Zlatna – Seso Câmpia Turzii 1-2 (0-1) în Liga a III-a! Aurarii expediaţi spre Liga a IV-a!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Partida de pe Ampoi dintre CS Zlatna si Seso Câmpia Turzii s-a încheiat cu scorul de 1-2 (0-1), goluri marcate de Morar (89), respectiv Sancira (38) si Mocan (73). Cu această nouă înfrângere pe propriul teren aurarii îşi pot încheia conturile cu esalonul terţ, fiind sortiţi să se îndrepte spre a treia retrogradare consecutivă. După acest eşec, fotbaliştii de pe Ampoi vor fi amendaţi de şefii clubului cu 25 la sută din valoarea contractelor!

În primul mitan gazdele au avut o bară în minutul 13 prin Oct. Drăgan, însă în ansamblu au jucat foarte modest ţinând cont că la mijloc a fost finala campionatului. Gruparea de pe Ampoi este intr-o pasa neagră cu numai două puncte strânse în ultimele cinci etape. Amfitrionii au ramas iarasi in 10 jucatori in minutul 82 când Oc. Dragan a fost eliminat, faza în urma căreia, spectatorii din tribuna I l-au stropit cu apa pe asistent si l-au injurat. După 23 de etape CS Zlatna este pe locul 14, cu -19 la adevar, 17 puncte şi golaveraj 18-46.

Antrenorul Dorel Mureşan a mizat pe următoarea formulă: Târziu – P. Pop (62, Lacatos), Al. Man, H. Maria, G. Toma – Oct. Drăgan, Kopandy, M. Morar, C. Suciu (77, M. Rusu) – A. Câmpean, Sg. Pop; rezerve: Cocârcă – Gavrilă, Tămăşan.

*Dorel Mureşan vrea să renunţe, jucătorii vor fi amendaţi

Oficiali ai vizitatorilor ştiau de posibilitatea ca Dorel Mureşan să renunţe la funcţia de antrenor al Zlatnei, situaţie confirmată după joc de antrenor, într-un dialog cu unul dintre elevii săi. „Nu ştiu dacă mai stau”…

Declaraţia oficială a fost mai nuanţată: „Soarta noastră pare pecetluită. Nu ştiu ce voi fcae, dacă rămân, sau îmi dau demisia. O să am o discuţie cu preşedintele, să văd exact cum voi proceda. În asemenea condiţii e greu de lucrat, cu numai 16 jucători şi sunt multe alte aspecte la mijloc. O bătălie pentru promovare, sau pentru evitarea retrogradării se poartă pe toate planurile” , a afirmat Mureşan, care însă a negat când a fost întrebat dacă una dintre probleme este indisciplina. Contactat telefonic, preşedintele Marius Adrian Haţegan a fost oarecum surprins la aflarea posibilei despărţiri de Mureşan. „Nu mi se pare logic să schimbăm antrenorul când mai sunt puţine etape, Mureşan era cuprins în proiectul clubului, unul de anvergură, pe o perioadă de 4 ani. Asta e părerea mea, dar dacă domnul Dorel Mureşan intenţionează să plece, eu n-am altceva de făcut decât să aştept să discutăm„, a afirmat Haţegan. (H.D.M.)

 

 

 

 

 

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aproape 6.500 de persoane au intrat pe piața muncii din județul Alba în anul 2023, ajutate de AJOFM

Bogdan Ilea

Publicat

în

Aproape 6.500 de persoane au intrat pe piața muncii din județul Alba în anul 2023, ajutate de AJOFM În cadrul ședinței de colegiu prefectural, directorul AJOFM Alba a prezentat obiectivele avute anul trecut. Aproximativ 6500 de persoane au intrat pe piața muncii și aproape 13.000 de oameni au fost ajutați prin servicii de informare și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea