Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

CS Zlatna neprogramată în prima etapă din Liga a IV-a! *Aproximativ 3000 de euro datorii neachitate la baremurile de arbitraj din Liga a 3-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fosta divizionară terţă CS Zlatna a fost neprogramată în etapa inaugurală a Ligii a IV-a, gruparea de pe Ampoi având de achitat aproximativ 3000 de euro (13.600 lei) baremurile de arbitraj din returul trecut! Comisia de Disciplină din cadrul FRF a sancţionat formaţia din Apuseni cu neprogramarea, sentinţa fiind transmisă AJF Alba. „Până în prezent aceasta este situaţia. Avem documente de la FRF şi trebuie să le punem în practică. Iniţial a fost delegată o brigadă la meciul de la Sântimbru, dar apoi s-a revenit asupra deciziei. Mai au termen până vineri la prânz să-şi rezolve problema şi apoi să trimită documentele la FRF„, a afirmat Iulian Nichimiş, secretarul general al AJF Alba.

Implicit, echipa zlătneană va pierde la „masa verde” jocul din prima etapă, cel de duminică, 26 august, cu Viitorul Sântimbru, iar CS Zlatna este în pericol să dispară, să fie exclusă din campionat la a doua neprogramare. Grav este faptul că zlătnenii nu au efectuat nici transferuri în această perioadă, deci implicit nu pot să-şi alcătuiască o echipă pentru întâlnirile oficiale. „Nu ştiu ce se va întâmpla, am mers la Zlatna, am discutat dar n-am avut pe cine antrena. Deocamdată sunt acasă şi aştept să se lămurească problemele„, a afirmat Gabriel Rotaru, ce a fost dispus să antreneze CS Zlatna.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Şi FC Unirea Alba Iulia în pericol de neprogramare

Nici divizionara secundă FC Unirea Alba Iulia nu stă mai confortabil, din pricina neachitării a trei baremuri de arbitraj. Neprogramaţi de FRF, uniriştii au meci marţi, în Cupa României, în deplasare cu Seso Câmpia Turzii, iar pentru a-l disputa sunt obligaţi să plătească în jur de 20.000 lei reprezentând contravaloarea etapelor 24 (FC Maramureş),  a 26-a (Chindia Târgovişte) şi a 28-a (FC Argeş) – în fapt ultimele trei jocuri interne ale „alb-negrilor” în ediţia precedentă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SÂMBĂTA MARE, ultima zi din Săptămâna Patimilor. Obiceiuri, tradiţii şi superstiţii, înainte de Învierea Domnului

Alexandra Mates

Publicat

în

SÂMBĂTA MARE, ultima zi din Săptămâna Patimilor. Obiceiuri, tradiţii şi superstiţii, înainte de Învierea Domnului Sâmbăta Mare este ziua dinaintea Paştelui şi ultima zi a Săptămânii Patimilor, în care creştinii ortodocşi prăznuiesc îngroparea trupească a Mântuitorului. În această zi credincioşii se roagă, îşi amintesc de patimile suferite de Hristos pentru mântuirea omenirii şi se pregătesc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea