Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

UPDATE: CS Zlatna – CFR Cluj II 4-0 la pauză!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ultima etapă a turului, CS Zlatna a reuşit o uriaşă surpriză şi conduce pe Ampoi pe CFR Cluj II, cu un scor categoric la pauză, goluri înscrise de M. Rusu (9, 30), I. Marian (20), R. Anca (34). Aurarii veniţi după 5 înfrângeri consecutive au început în formula Budai – Sucală, Al. Man, Cecălăcean, Mânecan – Andrea, I. Marian, Kiraly, Arsene – M. Rusu, R. Anca, pe bancă Cocârcă – P. Brie, R. Brie, Farcaş, P. Dragomir, Ungureanu, Borcea.

Eduard Stăncioiu, portarul ce a apărat în Champions League a fost învins în primele 45 de minute în 4 rânduri, în distribuţia lui Alin Minteuan mai figurând tinerii Mocan, Păun şi Negruţ, împreună cu ivorianul Bakary Saré (fost şi el în Champions League cu Anderlecht). Elevii antrenorului Dorel Mureşan nu câştigaseră niciun joc intern în acest sezon şi s-au revanşat astfel în faţa suporterilor.

UPDATE:

La reluare, Ayman Kharbat (18 ani), atacantul originar din Israel a redus din handicap în minutul 61. Portarul gazdelor Budai a fost eliminat în minutul 77 şi lovitura de pedeapsă în favoarea clujenilor a fost transformată de Mocan (78). După 60 de zile (27 septembrie, etapa a 6-a, 2-1 în deplasare cu Sănătatea Cluj), CS Zlatna reuşeşte o nouă victorie (scor 4-2) şi a acumulat 9 puncte (golaveraj 10-35).
Conjudeţenii vor ierna pe penultima poziţie în Seria a 6-a, cu minus 15 în clasamentul adevărului, Gloria Bistriţa II pierzând astăzi cu 3-0 acasă cu Unirea Dej. Formula formaţiei din Apuseni a fost compusă din Budai – Sucală, Al. Man, Cecălăcean, Mânecan – Andrea, I. Marian (61, Farcaş), Kiraly, Arsene (75, Ungureanu)- M. Rusu (77, Cocârcă), R. Anca (90+1, P. Dragomir), pe bancă P. Brie, R. Brie, Borcea. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea