UPDATE: CS Zlatna – CFR Cluj II 4-0 la pauză!

În ultima etapă a turului, CS Zlatna a reuşit o uriaşă surpriză şi conduce pe Ampoi pe CFR Cluj II, cu un scor categoric la pauză, goluri înscrise de M. Rusu (9, 30), I. Marian (20), R. Anca (34). Aurarii veniţi după 5 înfrângeri consecutive au început în formula Budai – Sucală, Al. Man, Cecălăcean, Mânecan – Andrea, I. Marian, Kiraly, Arsene – M. Rusu, R. Anca, pe bancă Cocârcă – P. Brie, R. Brie, Farcaş, P. Dragomir, Ungureanu, Borcea.

Eduard Stăncioiu, portarul ce a apărat în Champions League a fost învins în primele 45 de minute în 4 rânduri, în distribuţia lui Alin Minteuan mai figurând tinerii Mocan, Păun şi Negruţ, împreună cu ivorianul Bakary Saré (fost şi el în Champions League cu Anderlecht). Elevii antrenorului Dorel Mureşan nu câştigaseră niciun joc intern în acest sezon şi s-au revanşat astfel în faţa suporterilor.

ELIT

UPDATE:

La reluare, Ayman Kharbat (18 ani), atacantul originar din Israel a redus din handicap în minutul 61. Portarul gazdelor Budai a fost eliminat în minutul 77 şi lovitura de pedeapsă în favoarea clujenilor a fost transformată de Mocan (78). După 60 de zile (27 septembrie, etapa a 6-a, 2-1 în deplasare cu Sănătatea Cluj), CS Zlatna reuşeşte o nouă victorie (scor 4-2) şi a acumulat 9 puncte (golaveraj 10-35).
Conjudeţenii vor ierna pe penultima poziţie în Seria a 6-a, cu minus 15 în clasamentul adevărului, Gloria Bistriţa II pierzând astăzi cu 3-0 acasă cu Unirea Dej. Formula formaţiei din Apuseni a fost compusă din Budai – Sucală, Al. Man, Cecălăcean, Mânecan – Andrea, I. Marian (61, Farcaş), Kiraly, Arsene (75, Ungureanu)- M. Rusu (77, Cocârcă), R. Anca (90+1, P. Dragomir), pe bancă P. Brie, R. Brie, Borcea. (H.D.M.)

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

1 comentariu

tanase 25 noiembrie 2011 at 22:20

Mha da culmea ZLATNA castiga tot cu o echipa din CLUJ.suntem noi putini dar nu suntem prosti.Sa-l fi vazut pe PONORAN,ARON,TYTY si mai erau vreo doi grasuti ce aere de campioni de toamna ca deh au batut pe CFR CLUJ.mha ne lasi…cantati la alta masa.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...