Rămâi conectat

Sport

CS Ocna Mureș, încă 6 achiziții bifate! La fel ca în 2018, două jocuri acasă la debutul stagiunii

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Ocna Mureș s-a dezlănțuit pe piața transferurilor, divizionara terță reușind să bifeze încă șase achiziții în ultima perioadă, ajungând la 12 transferuri.

Este vorba despre portarul Eduard Mihail (n. 2004, fost la Academica Clinceni și Astra Giurgiu), mijlocașul Daniel Hetea (Sticla Arieșul Turda), atacantul Claudiu Coltor (din Aiud, a mai fost și stagiunea trecută, ultima dată, la CSU Alba Iulia, în Cupa României), Rareș Pintile (fundaș dreapta, n. 2001, Viitorul Cluj), Denis Casian (mijlocaș, ultima dată la CSO Cugir, s-a pregătit cu CSM Deva) și atacantul Andrei Moldovan (n. 2002, Olimpia Aiud). În continuare se poartă tratative pentru înregimentarea vârfului Paul Cioargă (21 de ani), ce aparține de Ardealul Cluj și a fost împrumutat în ultimul sezon la CSO Cugir, echipă ce și-a arătat disponibilitatea să-l redirecționeze la Ocna Mureș (situația acestuia este încurcată, întrucât formația din Cluj solicită plătirea unei sune considerată piperată).

Aceste transferuri se adaugă celorlalți șase jucători înregimentați în trecut: mijlocașul D. Lupșan (Unirea Alba Iulia), fundașul Cioplântă (ex-Industria Galda de Jos, nu a evoluat în ultimul an), mijlocașul nigerian Best Tegbo (a jucat câteva meciuri la Unirea Ungheni, în primăvară, și el cu trecut la Industria Galda), atacantul Ceaca (Sănătatea Cluj), mijlocașul Ovidiu Truță (2001, ex-CS Zlatna, UTA Arad și Industria Galda de Jos) și portarul Andrei Anghel (n. 2003, a debutat la Industria în ultima etapă a turului), rezultând o modificare substanțială a efectivului în această vară (11 “supraviețuitori”, incluzându-i aici pe T. Cristea și Neșan).

*A plecat Vlad Ignat

Pe de altă parte s-au produs și trei despărțiri: R. Bartoș a revenit la Viitorul Cluj (ce l-a cedat pe Pintilie) după ce respectiva formație a fost acceptată pe a treia scenă (colegă cu conjudețenele în Seria a 9-a), portarul M. Decean a fost împrumutat la Viitorul Vama Seacă, iar Vlad Ignat va ajunge, după toate probabilitățile, la CS Universitatea Alba Iulia (unde are o concurență serioasă: R. Damian, Dr. Pop, Negrușa și, n-ar fi exclus, experimentatul Mihai Mincă!).

Aș fi preferat să joc în ritmul normal, un meci acasă și unul afară, și chiar să debutăm în deplasare”, a fost mesajul transmis de antrenorul Paul Ciucă pe tema programării primelor două runde (în fața suporterilor, cu Sticla Turda și Avântul Reghin). Acesta se regăsește într-o situație inversă startului sezonului anterior, când a jucat cu Industria Galda pe terenuri străine, la Reghin (0-0) și Dej (0-2).

Pe de altă parte, în urmîă cu trei ani, când a revenit pe a treia scenă după foarte multă vreme, CS Ocna Mureș a avut parte de o programare similară, acasă, două meciuri în Seria a 4-a, cu LPS Cetate Deva (0-2) și Șoimii Lipova (1-5). “Consider că seria este mai abordabilă comparativ cu campionatul precedent. Exceptându-le pe cele patru, CS Hunedoara, Metalurgistul Cugir, Unirea Ungheni, și Gloria Bistrița, ce au gânduri de play-off și promovare, restul oponenților sunt accesibili”, a mai adăugat Ciucă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea