Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

CS Municipal Unirea Alba Iulia, prima victorie în Liga Elitelor Under 15

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

CS Municipal Unirea Alba Iulia a obținut primul succes în cadrul Seriei a 13-a a Ligii Elitelor Under 15, echipa condusă de Mihai Manea și Bogdan Bucurică impunându-se în deplasarea cu Alma Sibiu (locul secund), scor 1-0 (0-0), gol marcat de Darian Borza.

În meciul contând pentru etapa a 9-a, formula albaiuliană a fost alcătuită din Ferencz – Hada, Chinde, Doda, C. Muntean – Ruja, Butnariu, Nistor, Monescu, Borza, Vințan; a mai intrat Oct. Muntean (rezerve Prodan, Moga, Dirman).

În schimb, Optimum Alba Iulia a fost învinsă, scor 1-3 (0-2) în fieful primei clasate FC Interstar Sibiu, golul de onoare fiind realizat de Tudor Pleșa. Antrenorii Ciprian Selagea și Gheorghe Bran au mizat pe Cr. Dreghiciu – A. Pleșa, Nicola, Zahan, Rădac – S. Bran, M. Cristea, Moș – Gligor, Edveș, Baba (au mai evoluat Cutean, Farcaș, Vulpe, T. Pleșa, Hațegan). În ultima etapă, duminică, 27 martie, de la ora 10.00, sunt întâlnirile CSM Unirea Alba Iulia – Interstar Sibiu și Optimum Alba Iulia – Inter Stars Sibiu (la Drâmbar). Optimum este pe locul 3, cu 6 puncte și golaveraj 7-15, iar CSM Unirea se clasează pe locul 5, cu 5 puncte (4-15).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Roland-Garros: Miriam Bulgaru, eliminată în turul 2 al calificărilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Roland-Garros: Miriam Bulgaru, eliminată în turul 2 al calificărilor Albaiulianca Miriam Bulgaru (CSM Unirea Alba Iulia) a fost eliminată în turul 2 al calificărilor la tunreul de tenis de la Roland-Garros. Sportiva din Alba Iulia a fost învinsă în două seturi de Katie Volynets (SUA). Jucătoarea din Statele Unite ale Americii s-a impus cu 6-0, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea