Rămâi conectat

Ştirea zilei

CRIZA politică din România: PSD va prelua șefia Senatului astăzi, în ziua în care se va decide soarta moțiunii de cenzură inițiată de USR-AUR-PLUS

Ziarul Unirea

Publicat

în

Președintele Senatului, Anca Dragu (PLUS), este plecată într-o delegație în străinătate și a delegat atribuțiile. În prima perioadă, interimatul a fost asigurat de vicepreședintele Senatului, Alina Gorghiu (PNL), iar de astăzi, șefia îi va reveni vicepreședintelui Senatului, Vasile Dîncu (PSD).

Momentul este unul deosebit de important, asta pentru că, tot astăzi, vor avea loc Birourile Permanente Reunite ale Senatului și Camerei Deputaților, ședință în cadrul căreia se va decide soarta moțiunii de cenzură inițiată de USR-AUR-PLUS.

Informația a fost lansată în spațiul public de către analistul politic, Cozmin Gușă.

”Vreau să dau o veste senzațională. Ședința de luni, a Birourilor Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și ale Senatului, și cred că e o veste foarte bună, va fi condusă de președintele interimar al Senatului care s-a decis să fie Vasile Dîncu.

Vasile Dîncu, în calitatea lui de vicepreședinte, pentru că Anca Dragu nu va fi prezentă, va conduce timp de trei zile Senatul și ședința de mâine, mâine e discuția legată de criza din coaliție. Ar putea trece moțiunea de cenzură a USR PLUS.”, a spus Cozmin Gușă.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea