Rămâi conectat

Sport

Cristina Predoi transferată sub comanda lui Teanu Popa *Duminică, ora 11.00, SCM Piteşti – HC Alba Sebeş

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cristina Predoi HC Alba SebesDuminică, 29 martie, de la ora 11.00, se dispută partida dintre SCM Piteşti (locul 7, 15 puncte) şi HC Alba Sebeş (prima poziţie, 45 de puncte), contând pentru etapa a 16-a a Seriei B din Divizia A de handbal feminin.

Lider, cu maximum de puncte, formaţia condusă de Seviştean Popa întâmpină dificultăţi din pricina programului competiţional, jocul venind după o întrerupere de trei săptămâni şi înaintea unei alte pauze (următorul meci abia în 26 aprilie!).

Suntem încrezători, dar în acelaşi timp abordăm serios confruntarea. Jucăm în deplasare şi vrem să ne respectăm blazonul”, a precizat antrenorul Seviştean Popa, ce se va baza pe o nouă jucătoare, proaspăt achiziţionată. Este vorba de interul stânga Cristina Predoi (22 ani), achiziţionată de la Măgura Cisnădie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea