Rămâi conectat

Actualitate

CRIMA din Arad: Primele imagini cu tatăl vitreg, surprins când transporta trupul fetiței în geamantan

Ziarul Unirea

Publicat

în

CRIMA din Arad: Primele imagini cu tatăl vitreg, surprins când transporta trupul fetiței în geamantan

Apar primele imagini din ziua în care fetița de 4 ani, din Arad, a fost ucisă de tatăl său vitreg.

Bărbatul este surprins de camerele de supraveghere din oraș când transporta trupul neînsuflețit al fetiței într-un geamantan.

Filmarea din camera de supraveghere a mai scos la iveală un detaliu înfirător.

Fratele mai mic al fetiței ucise de tatăl vitreg îl însoțea pe bărbatul care ducea pe câmp trupul și, cel mai probabil, a asistat și la incendiere.

Tatăl natural al fetiței ucise la Arad a aflat din presă că i-a murit copilul. Acesta este plecat în Olanda la muncă și este în stare de șoc acum.

Bărbatul spune că va veni acasă pentru a-și salva măcar băiatul. Daniel Oancea a vorbit în exclusivitate, la News Hour with CNN, despre cumplita tragedie, notează Antena3.ro

„Nici nu știu ce să mai spun – sunt copleșit de durere. Până la ora actuală nu am vorbit cu nimeni. Sunt în șoc, nu știu nimic. Nici nu știu ce să explic sau să spun. Nu am sunat încă autoritățile pentru că nu știu încă ce să întreb. Am auzit atât de multe încât nici aer nu mai am”, a spus Daniel Oancea, tatăl biologic al fetiței de patru ani din Arad ucisă de concubinul mamei.

„Eu știu că ea avea grijă foarte bine de copii, de aia și când ne-am despărțit pe 30 decembrie anul trecut a plecat în România cu copiii și am crezut că sunt pe mâini bune. Apoi, ea s-a cuplat cu un alt băiat, nu știu, nu-l cunosc.

Sursa: stiriepsurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea