Rămâi conectat

Politică Administrație

Creșterea prețurilor din supermarketuri va fi verificată de instituțiile statului – susține deputatul Ioan Dîrzu

Dragoş Suciu

Publicat

în

Președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a precizat că a avut, împreună cu alți colegi parlamentari, o întâlnire cu reprezentanții supermarketurilor în care s-a vorbit despre creșterea nejustificată a prețurilor. Potrivit acestuia, reprezentanții magazinelor au susținut că nu a existat nicio majorare de preț, acest fapt urmând să fie verificat de instituțiile abilitate ale statului.

Ioan Dirzu04”Săptămâna trecută a avut loc în Camera Deputaților, Comisia de agricultură, o discuție cu reprezentanții hipermarketurilor vis-a-vis de majorările nejustificate de prețuri din momentul în care s-a auzit de reducerea TVA-ului. Sigur, discuțiile au fost foarte aprinse, am avut și o poziție ca fost colaborator cu supermarketurile, venind din mediul privat. Ei susțineau că nu au majorat prețurile. Premierul Ponta, cu ministrul Daniel Constantin, au și pregătit organele abilitate pentru a verifica acest lucru. Verificările vor fi făcute de Consiliul concurenței (…) Noi considerăm că măsura pe care a luat-o Guvernul României este foarte bună și nu trebuie să ne batem joc de diferența de preț de care ar trebui să profite consumatorul final. TVA-ul este a statului, reducându-se nu ar trebui să ajungă în buzunarul unui beneficiar de rea-credință”, a precizat Ioan Dîrzu.

Lanțurile de magazine au fost acuzate că au crescut preţurile înainte de scăderea TVA, pentru a putea apoi să-şi ridice profitul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea