Rămâi conectat

Actualitate

Creșterea pensiilor mici anunțată de ministrul Proiectelor Europene: „Noi ne angajăm ca mărirea să fie automată, nu din pix”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cristian Ghinea, ministrul Proiectelor Europene, afirmă că țara noastră trebuie să elimine creșterile cu iz electoral și să elaboreze un program de creștere predictibilă. Acesta susține că reforma pensiilor din România se află pe lista de priorități angajate de România la Bruxelles.

„Noi avem o problemă gravă de mai mulți ani. Se iau decizii fără fundamentare, se cresc toate pensiile, Noi ne angajăm să modificăm creșterea pensiilor în mod predictibil, nu atunci când vrea un politician.

Noi ne angajăm ca mărirea să fie automată, nu din pix, să prioritizăm pensiile mici și să facem o reformă a pensiilor speciale, atât cât se poate. Asta ne-am angajat noi în discuțiile cu Comisia Europeană”, a declarat Cristian Ghinea la Antena 3.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea