Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Economie

Credite care înlocuiesc cu succes Prima Casă

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Analiştii imobiliari susţin că preţuri ca în 2007-2008, la imobilele vechi, nu vom mai vedea niciodată. În schimb la imobilele noi, pe anumite segmente ale pieţei, s-ar putea să le revedem în câţiva ani. Iată un argument solid pentru cei care nu pot cumpăra o locuinţă cu banii jos, să poată accesa în continuare credite ieftine în acest sens. Deşi câteva bănci şi-au anunţat epuizarea fondurilor pe programul Prima Casă, acestea continuă să uimească clienţii prin credite speciale pentru achiziţionarea de locuinţe care înlocuiesc cu success creditele acordate prin programul Prima Casă.
Am să prezint în cele ce urmează creditul Prima Ta Locuinţă.
Creditul Prima Ta Locuinţă este un produs promoţional care se adresează clienţilor aflaţi la achiziţia primei locuinţe.Dobânda standard este de 5,95% formată din Euribor la 6 luni + marja fixă de 4,70%,cu DAE de 6,14%, iar pentru cei care îşi încasează salariul la această bancă pot beneficia de o dobândă de 5,55% formată din Euribor 6 luni + marja fixă de 4,30%, cu DAE de 5,72%. Comisionul de analiză este 0 euro, promoţie valabilă până la 01 aprilie 2011. Sunt eligibili clienţii ce nu au deţinut, începând cu anul 2000 şi până la data solicitării creditului garantat, în proprietate exclusivă sau împreună cu soţul ori soţia, nici o locuinţă indiferent de modul cum a fost dobandită.
Alte avantaje oferite prin promoţia Prima Ta Locuinţă:
În funcţie de venituri suma maximă poate ajunge pâna la 200.000 euro (faţă de doar 57.000 euro maxim admisibil pe Prima Casă), durata de aprobare este mai mică cu aproximativ 2 săptămâni faţă de Prima Casă, documentaţie mult simplificată faţă de Prima Casă (fără contracte de garantare, extras de carte funciară emis într-un anumit termen, cash colateral şi fără certificat energetic), efort financiar diminuat ( nu mai este necesară constituirea depozitului colateral – contravaloarea a 3 dobânzi de rate – la acordarea creditului), nu există interdicţia de a înstrăina locuinţa timp de 5 ani de la acordarea creditului.
Astfel pentru suma de 30.000 euro rata lunară pe 30 ani va fi de 179 euro, pe dobânda standard, iar oferta în care se vireaza şi conturile de salarii va fi de 171 euro lunar.
Vă stăm la dispoziţie printr-un consultant dedicat pentru informaţii suplimentare şi o analiză gratuită a situaţiei dvs. financiare.Pentru că suntem mereu informaţi direct de către băncile partenere, numai printr-o vizită la sediul GBC afli care sunt promoţiile actuale din piaţa bancară şi cum poţi să plăteşti o singură rată mai mică fie pentru nevoile tale individuale, fie pentru mica ta afacere.
Andreea Gherman


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

De ce devine egld alegerea criptoentuziaștilor: avantaje și tendințe (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Lumea criptomonedelor este una extrem de complexă și nu mulți o înțeleg. Aceia care i-au descoperit, însă, tainele devin tot mai interesați de EGLD și rețeaua Elrond. Din ce în ce mai atractivă pentru investitori și pentru aceia pasionați de tehnologie, această monedă digitală a devenit cunoscută pentru inovația și pentru performanțele solide pe care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea