Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Crăciun cu temperaturi neobișnuite acestei perioade. În Capitală s-au înregistrat 17 grade Celsius

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Crăciun cu temperaturi neobișnuite acestei perioade. În Capitală s-au înregistrat 17 grade Celsius

Crăciunul din acest an este unul extrem de călduros. Temperatura maximă a zilei de 25 decembrie a fost de 17 grade în București, iar în sud, la Calafat, au fost înregistrate, de asemenea, temperaturi neobișnuite pentru această perioadă, mai exact 20 de grade Celsius. Responsabil pentru această încălzire bruscă este valul de aer tropical care împinge frigul spre nord.

 

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La prima vedere pare a fi primăvară. Parcuri pline, oameni îmbrăcați lejer și copii pe biciclete și trotinete. Toți au profitat de căldura neobișnuită și au ieșit la plimbare după masa îmbelșugată de Crăciun.

În timp ce Moș Crăciun se adaptează la vreme, meteorologii spun că și de Revelion se așteaptă la temperaturi mai ridicate decât ar fi normal.

Roxana Bojariu, climatolog: Este o perioadă cu recorduri și putem spune că în mare parte din Europa, cu excepția Scandinaviei, avem depășirea temeperaturiii cu destul de multe grade, în România cu 10-12 grade față de normal. Este în ierarhia cu cei mai călduroși ani, dar e posibil să avem un nou record, vedem când facem bilanțul.

Crăciunul acesta s-a bătut recordul de căldură din Capitală. Anul trecut pe 25 decembrie au fost cu 2 grade mai puțin, adică 15 grade Celsius.

Cald a fost și pe litoral, unde mulți turiști au mers să-și petreacă Crăciunul.

Vremea caldă a fost potrivită pentru plimbări lungi, iar cei mai curajoși au încercat marea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Sute de persoane și mașini verificate joi, de polițiștii și jandarmii din Alba: Amenzi de peste 22.000 de lei și 4 permise reținute

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sute de persoane și mașini verificate joi, de polițiștii și jandarmii din Alba: Amenzi de peste 22.000 de lei și 4 permise reținute În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea