Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Corp nou de clădire la Școala Generală Micești cu 4 clase și un laborator de informatică: Proiectul, la vot în CL

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Corp nou de clădire la Școala Generală Micești cu 4 clase și un laborator de informatică: Proiectul, la vot în CL

În ședința extraordinară de marți, 8 august, consilierii locali din Alba Iulia vor avea de aprobat documentația tehnico-economică – faza SE cu elemente de DALI și indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul „Demolare corp C2 șI construire corp clădire nou Școală Generală Micești”, str. Scărișoara, nr. 17, Alba Iulia”

Prin prezenta investiție se dorește demolarea unui corp de clădire devenit impropriu desfășurării activităților didactice și construirea în locul acestuia, a unui nou corp de clădire, competitiv, plecând de la necesitatea reală a extinderii spațiilor didactice oferite de instituția școlii Generale din cartierul Micești, cartier al municipiului Alba lulia, care se află în continuă dezvoltare, prin suplimentarea spațiului cu realizarea a 4 săli de clasă noi, a unui laborator de informatică și a spațiilor auxiliare necesare funcționării.

în prezent, activitatea didactică se desfășoară în cele două clădiri C1 și C2, iar grupul sanitar C3 se aflăînafara clădirilor de învățământ. Corpul de clădire C1, este în stare bună, a fost reabilitată, în schimb sălile de clasă sunt foarte mici (25mp). Imobilul C2 care se propune a se demola, este o construcție improvizată, inițial probabil o anexă a imobilului C1, care deși a fost reabilitată sub aspectul finisajelor, nu corespunde unor standarde minime pentru sec.XXI, nici funcțional și nici structural.

Intervențiile propuse urmăresc:

• Demolarea unui corp de clădire (corp C2)
• păstrarea corpului principal al școlii (corpul C1)
• Construirea unui corp de clădire nou (corp propus)

Principalele scopuri și obiective urmărite prin prezentul proiect:

Asigurarea unui cadru optim funcțional și tehnic corespunzător pentru desfășurarea activității de învățământ pentru Școala Generală Micești, prin suplimentarea spațiului cu realizarea a 4 săli de clasă noi, a unui laborator de informatică și a spațiilor auxiliare necesare funcționării.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 28 APRILIE 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 28 APRILIE 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS Mai multe instituţii publice din Alba anunță posturi vacante la data de 28 APRILIE 2024 și organizează concursuri în următoarea perioadă. Pentru ocuparea posturilor, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea