Rămâi conectat

Actualitate

Coronavirus România: Vineri, prima zi în care au fost raportate mai multe persoane vindecate decât cazurile noi de COVID-19

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

In ultimele 24 de ore au fost raportate 321 de cazuri noi de infecții cu coronavirus. De asemenea, de la ultima raportare, au fost 339 de persoane declarate vindecate. Este pentru prima dată când numărul persoanelor infectate este mai mic decât cel al pacienților declarați vindecați. În total, sunt 2.817 pacienți care s-au vindecat și au fost externați.

Până astăzi, cele mai multe persoane vindecate au fost raportate în data de 22 aprilie atunci când autoritățile au anunțat că 253 de pacienți au fost vindecați și externați. În aceeași zi însă, Grupul de Comunicare Strategică anunța 468 de cazuri noi. De asemenea, în data de 18 aprilie erau raportate 222 de pacienți vindecați, însă numărul cazurilor noi raportat de autorități era de 351.

Cea mai mare diferență între persoanele infectate cu coronavirus și cele vindecate a fost în data de 11 aprilie.

Până astăzi, 24 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 10.417 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea