Cornel Ștefan Bardan, oficial noul director general al SC APA CTTA Alba. A preluat funcția din 4 ianuarie, după ce Viorel Lazăr s-a pensionat

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Consiliul de Administrație al SC APA CTTA SA ALBA, în urma procesului de selecție pentru postul de director general, prin Hotărârea nr. 1/04.01.2017, l-a desemnat în această funcție pe dl.  Cornel Ștefan Bardan, care a preluat această responsabilitate începând cu data de 4 ianuarie 2017.

bardan2Acesta îi succede în funcția de director general d-lui ing. Lazăr Viorel, care a activat în această poziție, în cadrul SC APA CTTA SA ALBA, timp de 31 de ani.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Cornel Ștefan Bardan este absolvent al Facultății de Mecanică, din cadrul Institutului Politehnic Traian Vuia din Timișoara – promoția 1988, și are o vastă experiență managerială, atât în cadrul societății SC APA CTTA SA ALBA, dânsul fiind începând cu anul 2000 director de exploatare, iar apoi din anul 2003 director comercial al acestei societăți, cât și în administrația publică, devenind în anul 2004 deputat în Parlamentul României, iar din anul 2009 până în 2012 fiind numit Prefectul Județului Alba, apoi continuându-și activitatea de director comercial al SC APA CTTA SA ALBA până în prezent.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Biroul de presă al SC Apa CTTA SA Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

11 Comentarii

marius 6 ianuarie 2017 at 9:43

Stimată redacţie
Pe la Bucureşti se fac ceva dezvăluiri interesante. Poate o să abordaţi şi duneavostră subiectul. Nu de alta, dar cetatea marii uniri ar trebui să ştie ce face centru. Sau pe noi ne interesează doar dezvăluirile de la Şpring şi Cetatea de Baltă?
Atât timp cât balta are peşte, de ce nu ni se expică şi nouă ce-i cu el?

Alin 6 ianuarie 2017 at 12:14

@marius
SUBSCRIU!

Al nostru din Ceru Bacainti 6 ianuarie 2017 at 12:55

Dragnea nu a mintit ca pnl s-a pus oamenii sai in zilele de 28 si 29 decembrie .Radu Tudor de la ..Ordinea Zilei-Antena 3,,spunea si el aceste numiri si ca unul din MAi S-A ANGAJAT NEVASTA in MINISTER…!Auzi d-le Bardan….

un ardelean 6 ianuarie 2017 at 13:00

Acuma…..ca tot a „lucrat” ca Dir. Comercial, care ne-a marit pretu` la apa de vreo….suta de ori fata de pretu` normal , ca sa se poata…”da salarii foarte mari” la toate nevestele, amantele si neamurile marilor PDL-isti din judet, ne putem astepta la alte oarece……mariri ? De pret, de buna seama ! Ca tot „s-a marit” salariu` minim pe economie….- nu ???

Liana 7 ianuarie 2017 at 10:50

Platim apa mai mult decat en.electrica. vor scumpi din nou apa, sub obladuirea celui care l-a „selectionat”. pt ca trebuie majorate anumite salarii. Recompensa, recompensa….

Cori 6 ianuarie 2017 at 18:46

Si asta sta tot 31 de ani? Stai frate sa te vad de unde mai scoti tu profit ca in anii precedenti ca sa tii toate cheltuielile cu salariile etc. ca daca mai cresti pretul o sa-ti sara lumea in cap. Succes!

Cristi 7 ianuarie 2017 at 10:53

Nu va sari nimeni in capul lor. Doar comentam aici, dar fara sa iesim sa le strigam in fata ca ne-am saturat sa tacem si neica nimeni venit din nu stiu ce colt de tara sa te impovareze financiar ca el si ai lui sa „traiasca bine”.

ilie de la uzina 6 ianuarie 2017 at 19:16

pacat ca psd nu a castigat in judetul alba.
mai scapam de mafia pedelista, care sta cocotata pe banii nostri de douazeci de ani.

dolfi 6 ianuarie 2017 at 19:56

si venea in loc mafia pesedista… pt cetateni ari fi la fel sau mai rau…

Al nostru din Ceru Bacainti 6 ianuarie 2017 at 20:12

D-le Cornel Bardan acum esti pe cai mari si ca director plin,poti scadea pretul apei potabile care uneori numai potabila nu este .Daca pretul benzinei si motorinei a scazut,cred ca pretul apei sa mai scada si implicit salariile babane ale voastre si d-nei Dumitrel sa mai scada!Voi nu ati inventat apa,ca D-zeu va bate cu actualul pret,ca multi suntem saraci !Cand se sparg conductele prin Alba iulia si tasneste 10 m in sus….noi prostimea de ce sa platim pierderile din conducte.Spune-ne de cand reduci pretul apei d-le Bardan ?

pilu 6 ianuarie 2017 at 22:43

Ce aveti cu Bardan asta ? A ramas omul de caruta politica (s-au a fost abandonat) si baietii isi rasplatesc ramasitele. Nu sti cand va deveni trebuincios. Pana atunci sta director, ca doar nu o sta holoagar, ca nu se pricepe.

Comentariile sunt oprite