Rămâi conectat

Politică Administrație

Cornel Petru Comșa pierde lupta în justiție cu Consiliul Județean Alba. Tribunalul Alba i-a respins cererea!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Tribunalul Alba a respins cererea fostului director al Centrului de Cultură “Augustin Bena” – Cornel Petru Comșa, prin care acesta solicită suspendarea hotărârii Consiliului Județean Alba, act administrativ ce validează rezultatele concursului din luna februarie pentru conducerea instituției de cultură.

În urma adoptării hotărârii de CJ, Comșa și-a pierdut funcția de șef, în locul lui fiind instalat actualul director al centrului – Daniela Floroian. La concursul de proiecte organizat de CJ Alba, Petru Comșa a obținut nota finală 7.93, fiind devansat considerabil de Daniela Floroian cu nota 9.34.

“Cel mai demis director din istoria CJ Alba” a contestat legalitatea concursului organizat pentru funcția de director executiv la Centrul de Cultură “Augustin Bena” din Alba Iulia, reclamantul atacând în contencios administrativ, într-un dosar înregistrat la 22 februarie la Tribunalul Alba, hotărârea de CJ prin care a fost validat rezultatul concursului de proiecte.

Motivele invocate de Comșa și considerate de Tribunalul Alba neîntemeiate sunt legate de nerespectarea termenului de depunere a contestaților și de faptul că, din comisia de evaluare a concursului a făcut parte și un angajat al Consiliului Județean Alba, sugerându-se astfel o situație de incompatibilitate.

Petru Comșa, tatăl actualului deputat PPDD de Alba, Cornel Comșa, nu renunță însă cu una cu două. Acesta a înaintat recurs la decizia Tribunalului, urmând ca instanța superioară să reevalueze argumentele sale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Livezile va fi reabilitată și extinsă. Primăria comunei a solicitat acordul de mediu din partea APM Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Livezile va fi reabilitată și extinsă. Primăria comunei a solicitat acordul de mediu din partea APM Alba Rețeaua de alimentare cu apă din Livezile va fi reabilitată și refuncționalizată. Primăria comunei a solicitat emiterea acordului de mediu din partea APM Alba.  Citește și: La pomul lăudat să nu te […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea