Rămâi conectat

Ştirea zilei

Corecţie financiară de peste 18.000 de euro imputata Primăriei Alba Iulia, anulată de către instanţă

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

hotarare judecatorPrimăria Alba Iulia a primit câștig de cauză într-un nou dosar aflat pe rolul Tribunalul Alba, privind una dintre penalizările aplicate în cazul unor proiecte de infrastructură realizate cu fonduri europene.  

Subiectul corecţiei îl constituie contractul de servicii de pe proiectul de modernizare şi refacere DN74 – str. Zlatnei şi Calea Moţilor. Ofiţerii de control şi evaluare din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice care au trasat corecţia în acest caz au susţinut că primăria a impus nejustificat criterii de calificare (indicatorul de lichiditate peste 100%). Nivelul corecției a fost de 5% din valoarea contractului cu Elis Pavaje – 84.952,22 lei (peste 18.000 de euro)”, precizează Mihai Coșer, reprezentantul administrației locale.

Tribunalul Alba a admis acțiunea înaintată de Municipiul Alba Iulia împotriva Ministerului Dezvoltării și a anulat actul administrativ. Menționam că stadiul procesual în acest caz a fost de fond.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate alegeri locale 2024, turul doi, la Poșaga: Aurelia Popa, de la PSD, câștigă mandatul de primar al comunei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate alegeri locale 2024, turul doi, la Poșaga: Aurelia Popa, de la PSD, câștigă mandatul de primar al comunei Aurelia Popa, candidata PSD, câștigă mandatul de primar al comunei Poșaga, după ce de-al doilea tur de scrutin, organizat duminică, 23 iunie 2024. Citește și: Alegeri locale la Poșaga, turul doi: Prezență de peste 40% la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea