Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

”Copilul meu! Viața mea! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău” – Sute de mesaje de condoleanţe pentru Robert, tânărul din Alba Iulia care şi-a pierdut viaţa într-un accident de motocicletă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

”Copilul meu! Viața mea! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău” – de mesaje de condoleanţe pentru Robert, tânărul din Alba Iulia care şi-a pierdut viaţa într-un accident de motocicletă

Moartea lui Robert, tânărul de 26 de ani decedat joi, 27 aprilie în teribilul accident de pe DN7, în zona podului de la Şibot, a şocat pe toată lumea. Fie că vorbim de familie, fie că vorbim de prieteni sau cunoscuţi, cu toţii deplâng moartea tânărului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Sute de mesaje de condoleanțe au început să curgă pe pagina de socializare încă de la primele ore după accident în memoria tânărului. Robert se afla pe motocicletă când s-a produs tragicul eveniment, în apropiere de podul de la Șibot, pe DN7. Acesta a fost resuscitat minute în șir, dar eforturile salvatorilor sosiți la locul accidentului au fost în zadar.

Copilul meu!!! Viața mea!!! Fie ca Bunul Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău Robert!

Sincere Condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace, un înger între îngeri! Multa putere dragă Puiu!

Mult prea devreme prieten drag! Dumnezeu să te aibă în pază și să te ierte, drum lin spre cer!

Citește și: FOTO| Cine este tânărul din Alba Iulia care a DECEDAT în accidentul tragic de motocicletă de pe DN7, în zona Blandiana

Dumnezeu să te odihnească în pace Roby! Doar când ne-am întâlnit și îmi spuneai că sunt toate bune și că ești bine și acuma mă uit la pozele tale și nu îmi vine să credrumd, lin spre cer drag coleg.

Ai plecat la îngeri făcând ce ți-a plăcut!

Nu creddddd, am fost colegi la școală, de 2 săptămâni m-am reîntâlnit cu el și erau toate bune!

Doamne ferește, Dumnezeu să îl odihnească, am fost colegi de clasă!

Prea tânăr, aveai tot viitorul în față… Drum lin spre cer Roby!

Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!!! Multă putere familiei îndurerate!

Drum lin spre cer!!! Prea repede… Dumnezeu să te odihnească!

Fratele meu Roby nu cred că ai plecat așa devreme. O să rămâi veșnic în amintirea mea!

Dumnezeu să îl odihnească în pace!!! Prea repede te-ai dus Robert dragă!

Deci nu cred! Roby nu cred că ai murit, nu cred!

Dumnezeu să-l odihnească, mult prea tânăr, putere mamei…

Citește și: Ultimul VIDEO postat de Robert, băiatul de 26 de ani din Alba Iulia care a MURIT într-un accident de motocicletă pe DN7, în zona Șibot

Această pierdere este de neînlocuit, sincere condoleanțe familiei!

Odihnește-te în pace, om bun! R.I.P Robi!

Robi, am copilărit impreuna! Nu îmi vine să cred… drum lin spre ceruri, om bun!Nu te vom uita niciodată!

Chiar dacă vărs lacrimi pentru pierderea ta, sunt onorată să-mi amintesc de unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut vreodată. R.I.P Copile ai promis că vara asta vi la mine să dăm o tură!

Doamne câtă durere! Drum lin spre îngeri Robert, Dumnezeu să te odihnească în pace!

Drum lin spre cer fratele meu! Ai fost ca un frate pentru mine, iar acum nu îmi vine să cred că nu mai ești… vei rămâne veșnic în amintirea mea!

Roby aveai timp, fra dacă e adevărat că ai plecat, îți doresc drum lin spre cer!

O durere de nedescris..Dumnezeu și bunul Isus Hristos să vă dea putere!! Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Va fi iubit mereu!

Sincere Condoleanțe! Îmi pare nespus de rău pentru pierderea de nedescris. Drum lin în lumină printre îngeri, Robert!

Dumnezeu să-i odihnească sufletul lui bun în pace și liniște. Adriana, să-ți dea bunul Dumnezeu putere să treci peste această pierdere… sunt lângă sufletul tău!

O durere de nedescris Adriana.Gândurile și rugăciunile mele sunt cu tine în aceste momente de durere Sincere condoleanțe!

Lumină lină! Nicu nu pot să-mi imaginez ce este acum în sufletul tău….Îmi pare tare, tare rău!

Incredibil…. Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumina! Adriana, sincere condoleanțe… cuvintele sunt de prisos…

Durere mare poate fi în sufletul tău…Offf…regrete eterne!!!! R.I.P.

Nici nu îmi găsesc cuvintele, îmi pare atât de rău și nu îmi vine să cred… să îți dea Dumnezeu putere, să-i fie țarâna ușoară. Condoleanțe!

Adriana dragă, sunt alături de tine și de Puiu în cea mai cumplita pierdere, Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Robert, un înger, acum între îngeri!

Sincere condoleanțe Adriana, nu pot să cred… așa tânăr, prea devreme! Dumnezeu să-l odihneacă în liniște și pace! Drum lin spre ceruri copil frumos! Of viața asta. câte-o dată parcă este așa nedreaptă … Multă putere să treci cu bine peste această grea încercare!

Nu sunt cuvinte,nu exista alinare! Condoleanțe, Dumnezeu sa ți dea putere! Odihnă veșnică!

Nu pot să cred, Adriana. Dumnezeu să îți dea putere să treci peste necazul ăsta mare. Dumnezeu să îl odihnească în pace pe Robi. Mult prea devreme a plecat dintre noi!

Of doamne, ce este în sufletul unei mame când își pierde copilul. Nu sunt cuvinte și nimic nu poate alina golul care rămâne. Dumnezeu să îl primească în împărăția lui! Adriana draga mea, îți sunt alâturi cu gândul. Te pup și te îmbrățișez!!! Putere multă să treci momentele astea. Drum lin spre cer înger minunat!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Sute de persoane și mașini verificate joi, de polițiștii și jandarmii din Alba: Amenzi de peste 22.000 de lei și 4 permise reținute

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sute de persoane și mașini verificate joi, de polițiștii și jandarmii din Alba: Amenzi de peste 22.000 de lei și 4 permise reținute În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea