Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Control al polițiștilor în piețe din Blaj și Sebeș. Au aplicat amenzi și au sancționat elevi care lipseau de la școală

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi 30 mai, pe raza judeţului Alba, poliţiştii au organizat mai multe acţiuni de menţinere a climatului de siguranţă civică precum şi de prevenire a accidentelor rutiere şi depistarea acelor conducători auto care încalcă prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Astfel, potrivit IPJ Alba, “pe raza municipiului Blaj poliţiştii au acţionat, cu ocazia pieţei săptămânale, în vederea respectării legislaţiei rutiere dar şi pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit. Cu această ocazie au fost aplicate 42 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.975 de lei, cele mai multe (36) pentru încălcări ale legislaţiei rutiere. De asemenea au fost constatate 3 infracţiuni (una la regimul rutier, una de comercializare de produse contrafăcute şi una de braconaj piscicol).

Poliţiştii municipiului  Sebeş împreună cu cei din cadrul Secţiilor de Poliţie Rurală Sebeş şi Şpring au organizat o acţiune cu ocazia pieţei săptămânale. Cu această ocazie au fost aplicate 59 de sancţiuni contravenţionale, valoarea amenzilor aplicate fiind de 11.295 lei. De asemenea au fost constatate două infracțiuni şi au fost reţinute un certificat de înmatriculare şi două permise de conducere.

Cu ocazia acestei acţiuni, poliţiştii au depistat 7 elevi care lipseau de la cursuri.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea