Controale la 65 de agenți economici. Au fost aplicate amenzi de 9.500 lei și confiscate produse alimentare a căror termen de valabilitate era expirat

Polițiștii specializați în combaterea criminalității economico-financiare au continuat controalele la agenții economici din județ și au aplicat amenzi în valoare de 9.500 de lei. Au fost confiscate produse alimentare fără documente de proveniență sau cu termen de valabilitate expirat.

La data de 01 iunie 2020, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au efectuat controale la agenții economici de pe raza întregului județ. La acțiune au participat și polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni, care au verificat modul în care sunt respectate normele legale privind comerțul, pe raza comunelor de competență.

ELIT

Astfel, au fost verificați 65 de agenți economici și au fost constatate 11 abateri de natură contravențională, care au fost sancționate cu amenzi în valoare de 9.500 de lei.

În urma controalelor, au fost identificate și confiscate produse alimentare fără documente de proveniență sau a căror termen de valabilitate a expirat, în valoare de 289 de lei și suma de 400 de lei.

Mihail David - 2020

Controalele vor continua.

Foto: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...