Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Contractul pentru executarea lucrărilor de introducere a rețelei de apă potabilă la Măgina (Aiud), aproape de semnare

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Contractul pentru executarea lucrărilor de introducere a rețelei de apă potabilă la Măgina (Aiud), aproape de semnare.

După peste 8 ani de așteptare, localitatea Măgina va beneficia în sfârșit de apă potabilă. Studii de fezabilitate privind obiectivul de investiții ”Alimentare cu apă potabilă în localitatea Măgina” există încă din 2010, dar proiectul se concretizează de-abia acum. Primăria Aiud urmează să de­semneze, în perioada următoare, firma care se va ocupa de punerea în aplicare a proiectului care prevede atât proiectare cât și execuție, pe baza ofertelor depuse în cadrul procedurii de licitație publică.

Finanțarea, în valoare de circa 1,7 milioane de lei, este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală. ”Obiectul contractului care se va încheia presupune realizarea a două activități și anume: Activitatea 1: Etapa I – presupune elaborarea proiectului pentru autorizarea lucrărilor de construire (extras din PT, respectiv DTAC); Etapa a II – a – presupune elaborarea proiectului tehnic de execuție, a detaliilor de execuție; Etapa a III – a – presupune asigurarea asistenței tehnice din partea proiectantului pe perioada de execuție a lucrărilor la obiectivul de investiții ”Alimentare cu apă potabilă localitatea Măgina” Activitatea 2: – Execuția lucrărilor în conformitate cu proiectul tehnic și cu detaliile de execuție”, se arată în caietul de sarcini.

Execuția lucrării propriu-zise este evaluată la 1.383.683,67 de lei, fără TVA.

Termenul de execuție este de 1 an și jumătate de la semnarea ordinului de începere a lucrărilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea