Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Construirea unui centru de imagistică medicală R.M.N. în municipiul Blaj: investiție de 173.400 de lei, vizează acordul APM Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Construirea unui centru de imagistică medicală R.M.N. în municipiul Blaj: investiție de 173.400 de lei, vizează acordul APM Alba

Municipiul Blaj a depus o socilitare a emiterii acordului de mediu, din partea Agenției Naționale pentru Protecția Mediului Alba, pentru construirea unui centru de imagistică medicală R.M.N.

Valoarea investiției este de 173.400 de lei, perioada de implementarea fiind de 24 de luni de la obținerea autorizației de construire.

În vederea asigurării utilităților se propune racordarea imobilului la reţelele centralizate de alimentare cu apă, canalizare, alimentare cu gaze naturale și energie electrică.

Proiectul tratează mobilarea unei suprafețe de teren ce îndeplinește condiții generale de construibilitate, cu respectarea planurilor de urbanism aprobate. Scopul proiectului este de a extinde gama unităților de servicii la nivel local, realizate la standarde de confort și siguranță moderne, în conformitate cu necesitățile și cerințele economice din zonă.

Alimentarea cu apă în scop potabil și igienico sanitar se realizează de la reţeaua localităţii pe bază de contract încheiat cu SC APA CTTA SRL. Nu este utilizată apa în scop tehnologic, conform cu declaraţia titularului din fișa de prezentare și declaraţie. Alimentarea cu energie electrică, se face din reţeaua de alimentare din zona, iar pentru încălzire se utilizează o centrală termică murală pe gaz metan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept” În data de 17 aprilie, o îngrijitoare de la grădinița „Piticot” din Cugir ar fi fost agresată, mai exact lovită cu pumnul în față, de către o mămică nervoasă, așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea