Rămâi conectat

Curier Județean

Construcţiile şi terenul de la barajul de pe Râul Mic scoase la licitaţie

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Pe ordinea de zi a apropiatei şedinţe a Consiliului Local al oraşului Cugir, se află un proiect de hotărâre ce face referire la un studiu de oportunitate în vederea concesionării prin licitaţie publică a imobilului, construcţii şi terenul aferent acumulării de apă Baraj – Râul Mic. Studiul conţine şi un plan de afaceri înregistrat la primăria locală pentru realizarea unui bloc de agrement unde se propune o redevenţă minimă calculată în condiţiile legii în sumă de 1558 euro pe an pentru o perioadă de 25 de ani.
Legislativul local urmează să ia în dezvoltare şi să aprobe studiul de oportunitate precum şi comisia de evaluare a ofertelor pentru concesionarea obiectivului.
De reamintit că locul care urmează să devină drept zonă de agrement nu este altul decât fostul amplasament ce se dorea a fi uzina de apă de la Barajul Rândunica abandonat în urmă cu peste 15 ani. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

23 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba, până la ora 21.30: Averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Localitățile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

23 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba, până la ora 21.30: Averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Localitățile vizate ANM a emis marți seara o atenționare cod galben de furtună, valabilă în mai multe localități din Alba, până la ora 21.30. Citește și: Cum va fi vremea până în 19 august […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea