Construcţiile şi terenul de la barajul de pe Râul Mic scoase la licitaţie

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Pe ordinea de zi a apropiatei şedinţe a Consiliului Local al oraşului Cugir, se află un proiect de hotărâre ce face referire la un studiu de oportunitate în vederea concesionării prin licitaţie publică a imobilului, construcţii şi terenul aferent acumulării de apă Baraj – Râul Mic. Studiul conţine şi un plan de afaceri înregistrat la primăria locală pentru realizarea unui bloc de agrement unde se propune o redevenţă minimă calculată în condiţiile legii în sumă de 1558 euro pe an pentru o perioadă de 25 de ani.
Legislativul local urmează să ia în dezvoltare şi să aprobe studiul de oportunitate precum şi comisia de evaluare a ofertelor pentru concesionarea obiectivului.
De reamintit că locul care urmează să devină drept zonă de agrement nu este altul decât fostul amplasament ce se dorea a fi uzina de apă de la Barajul Rândunica abandonat în urmă cu peste 15 ani. (C.P.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Ghita Piata 29 octombrie 2010 at 9:27

Raspoopitul Teban scoate bani din piatra seaca, desigur ca pentru el si nu pentru Cujer. Cred ca mai castiga el in plus 1500€/25ani, ca ii smecher!

marco polo 29 octombrie 2010 at 9:29

bah pe tine nu te duce capul nici cat o ceapa degerata… esti prost ca noaptea si te mai si lauzi cu asta…

Comentariile sunt oprite