Rămâi conectat

Actualitate

Consiliul Naţional al Elevilor te premiază cu o săptămână la mare. Vezi ce trebuie să faci

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 „Consiliul Naţional al Elevilor îţi pune creativitatea la încercare” şi te duce la mare. Este vorba despre un concurs de eseuri lansat de Consiliul Naţional al Elevilor. Tot ceea ce trebuie să faci este să scrii un articol cu tema „Viziunea mea asupra Consiliului Elevilor” iar organizaţia şcolară te va premia cu o săptămână la mare. Dacă articolul tău are cel mai mare punctaj, în perioada 20-26 august te vei afla pe plaja din Eforie Sud!

„Nu este necesar să fii membru în Consiliul Elevilor, nu trebuie să fii olimpic la română şi nici să ne scrii pagini întregi. Scrie-ne un articol privind viziunea pe care o ai asupra aceastei structuri reprezentative pentru elevi şi noi te răsplătim cu o săptămână la Şcoala de Vară a Consiliului  Naţional al Elevilor din Eforie Sud, în perioada 20-26 august”, transmit organizatorii.

Ce trebuie să faci?

1. Dacă nu eşti încă utilizator Wedu – platforma suport a Consiliului Naţional al Elevilor, creează-ţi acum contul.
2. Scrie un articol cu tema ”Viziunea mea asupra Consiliului Elevilor”. Tema este generoasă, aşa că poţi să abordezi diferite aspecte din viaţa şcolară, precum: democratizarea sistemului educaţional, implicarea activă a elevilor în mediul şcolar sau participarea la luarea deciziilor.
3. Publică eseul tău până la data de 31 iulie 2012 pe blogul de pe platforma Wedu şi lasă un comentariu, după publicare, cu linkul articolului pe pagina de Facebook a Consiliului Naţional al Elevilor sau scrie-ne pe [email protected]

În 3 august, cel târziu, vei afla dacă eşti unul din cei trei câştigători.

Articolele cu cele mai mari punctaje vor fi premiate:

Locul I : un loc la Şcoala de Vară CNE

Locul II şi III: memory-stick 16 GB

Pentru orice alte detalii sau clarificări, nu ezita să contactezi pagina proiectului aici,  pagina de Facebook a Consiliului Naţional al Elevilor sau adresa de email: [email protected].


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații În perioada 23-30 aprilie sunt instituite restricții de circulație pe banda 2 a Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între kilometrii 45+500 și 45+800 de metri, calea 2 (sens Turda-Sebeș). Citește și: FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea