Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Consiliul Național al Elevilor organizează proiectul ”Ministru pentru o zi”. Înscrieri, până în 31 august 2014

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Elevii din județul Alba și nu numai au ocazia să devină ministru pentru o zi.  Scopul acestui proiect este atât înlăturarea barierelor de comunicare dintre elevi şi mediul decizional, cât şi conştientizarea responsabilităţilor unui lider cu atribuţii la nivel naţional. Odată cu acest proiect, Consiliul Elevilor îşi consolidează poziţia de for consultativ în cadrul sistemului educaţional.

Aplicațiile se vor depune până la data de 31 august pe platforma suport a Consiliului Naţional al Elevilor, Wedu.ro, iar elevii pot deveni ”ministru pentru o zi”, în data de 16 septembrie.

Evaluarea aplicaţiilor va fi făcută de către o comisie mixtă formată din doi reprezentanţi ai Biroului Executiv CNE, doi reprezentanţi ai ministerelor şi un consultant extern. Publicarea rezultatelor va fi făcută în termen de maximum 10 zile de la finalizarea perioadei de înscrieri, fiind afişate şi punctajele finale, în baza criteriilor prestabilite, de la fiecare membru al comisiei. Pentru fiecare secțiune disponibilă, va fi anunțat câte un singur câștigător!

Cazarea și transportul vor fi suportate de organizatori, participanții asigurându-și doar masa.

La proiectul „Ministru pentru o zi” pot lua parte elevi din întreaga ţară care îşi doresc să contribuie la îmbunătăţirea politicilor educaţionale şi de tineret.

Proiectul este organizat de Consiliul Național al Elevilor împreună cu Ministerul Educaţiei Naţionale, Ministerul Tineretului şi Sportului, Ministerul Apărării Naționale și Departamentul pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediul de afaceri și Turism.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Rezultat remarcabil pentru CSM Unirea Alba Iulia: Medalie de bronz câștigată la Campionatul Național de Polo pentru senioare

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Rezultat remarcabil pentru CSM Unirea Alba Iulia: Medalie de bronz câștigată la Campionatul Național de Polo pentru senioare Medalia de bronz la Campionatul Național de Polo pentru senioare a fost câștigată de către sportivele de la CSM Unirea Alba Iulia. Acestea au fost antrenate de Viorel Rus și Dorin Pocol. Citește și: Denis Sărătean, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea