Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Consiliul Local Cugir şi Uzina Mecanică vor constituirea unui nou parc industrial

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 Uzina Mecanică Cugir a transmis o scrisoare primăriei locale prin care şi-a dat acordul pentru demararea acţiunilor în vederea constituirii unui parc industrial în participaţiune cu consiliul local.

Demersul are în vedere rolul important pe care parcurile industriale îl joacă în sprijinirea dezvoltării economice şi modernizării, avantajele pe care acestea le pot aduce în materie de creştere economică şi competivitate, la atragerea investiţiilor şi crearea de noi locuri de muncă.

Premisa acestei iniţiative porneşte de la faptul că Uzina Mecanică Cugir dispune la ora actuală de mai multe hale de producţie care nu mai au activitate de mulţi ani şi care pot deveni atractive pentru mediul local de afaceri şi nu numai, mai ales că majoritatea dintre acestea au asigurate utilităţile necesare.

Aleşii locali din Cugir urmează să-şi dea, joi 28 februarie, un acord de principiu pentru realizarea acestui parteneriat. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Peste 400 de persoane legitimate în Alba, prin intermediul aplicației eDAC, în 24 de ore: Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 400 de persoane legitimate în Alba, prin intermediul aplicației eDAC, în 24 de ore: Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor Joi, 25 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea