Rămâi conectat

Curier Județean

Consiliul Local Cugir şi Uzina Mecanică vor constituirea unui nou parc industrial

Ziarul Unirea

Publicat

în

 Uzina Mecanică Cugir a transmis o scrisoare primăriei locale prin care şi-a dat acordul pentru demararea acţiunilor în vederea constituirii unui parc industrial în participaţiune cu consiliul local.

Demersul are în vedere rolul important pe care parcurile industriale îl joacă în sprijinirea dezvoltării economice şi modernizării, avantajele pe care acestea le pot aduce în materie de creştere economică şi competivitate, la atragerea investiţiilor şi crearea de noi locuri de muncă.

Premisa acestei iniţiative porneşte de la faptul că Uzina Mecanică Cugir dispune la ora actuală de mai multe hale de producţie care nu mai au activitate de mulţi ani şi care pot deveni atractive pentru mediul local de afaceri şi nu numai, mai ales că majoritatea dintre acestea au asigurate utilităţile necesare.

Aleşii locali din Cugir urmează să-şi dea, joi 28 februarie, un acord de principiu pentru realizarea acestui parteneriat. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ITM ALBA Șapte persoane depistate fără forme legale de angajare: Amendă de 140.000 de lei, pentru munca „la negru”. Ce alte nereguli au găsit inspectorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

ITM ALBA Șapte persoane depistate fără forme legale de angajare: Amendă de 140.000 de lei, pentru munca „la negru”. Ce alte nereguli au găsit inspectorii Inspectorii ITM Alba au depistat 7 persoane fără forme legale de angajare și au dat o amendă în valoare de 140.000 de lei. Prin Programul cadru de acţiuni al I.T.M. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea